Πέμπτη 05/6/2014

09:03 5/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΠέμπτη 05/6/2014Πέμπτη, Ιούνιος 5, 2014 - 08:00

ΚΡΙΟΣ: Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλα να γίνονται χαλί στα πόδια σας. Μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε περισσότερο σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και οδηγούν σε ανακωχή. Εχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να επενδύετε σε αυτές. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη και να είστε κατασταλαγμένοι για να μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες.

ΛΕΩΝ: Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα. Επιβάλλεται να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Τολμήστε επίσης νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαγγελματικές συζητήσεις που θα γίνουν θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει. Μη αφήνετε τη ζήλια να σας κατατρώει, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε. Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν γίνετε αυστηροί στην κριτική σας ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει στην προσπάθεια που θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά. Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό να χάσετε την ουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο. Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής σας αυξήστε τη δημιουργικότητά σας. Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία. Θέστε τα όριά σας και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας. Τα πολλά μπερδέματα μπορούν να γίνουν πολύ κουραστικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμειγνύονται με άλλα πολλά θέματα που σας βασανίζουν κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες. Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα