Πασκουάλ: «Η Εφές είναι στην καλύτερη φάση της»

18:52 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΠασκουάλ: «Η Εφές είναι στην καλύτερη φάση της»Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 18:52

Να κρατήσει απόρθητο το «φρούριο» θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται απόψε (21.15, NOVASPORTS 2) στο «Νίκος Γκάλης» την Εφές για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ζητούμενο είναι η όγδοη εντός έδρας νίκη, κάνοντας παράλληλα το 11-5 στη διοργάνωση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ανέφερε για την αποψινή αναμέτρηση: «Πρώτα απ' όλα, ο Ντέρικ Μπράουν θα παίξει εναντίον μας, ενώ απουσίαζε από την αναμέτρηση στην Τουρκία. Δεύτερον, θα παίξει και ο Ντράγκιτς. Ουσιαστικά θα παίξουμε απέναντι στην Εφές που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέχρι στιγμής».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποστήριξε: «Αυτό το ματς θα είναι πολύ επικίνδυνο. Σίγουρα υπάρχει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με κάτω το κεφάλι».

Στον αντίποδα, ο Μπράιαν Ρόμπερτς υπέστη ελαφριάς μορφής θλάση, αποφεύγοντας τα χειρότερα, ωστόσο τέθηκε νοκ άουτ για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μιλάνο στο ΣΕΦ. Βέβαια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Μάντζαρη, Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να καλύψει το κενό του.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, υποδέχεται σήμερα στις 18.00 τη Ζιρόνα στο ΔΑΚ Γλυφάδας για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Γιούροκαπ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα