Πάσχα στο Πόρτο Ράφτη!

14:02 4/5/2013 - Πηγή: Espresso

Το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την ημέρα του Πάσχα, οπότε μια απόδραση δροσιάς στο Πόρτο Ράφτη, στο Αυλάκι, φαντάζει ιδανική.

Ξεκινήστε στην πισίνα του «Porto Μarina» φλερτάροντας με τον ήλιο την ώρα που απολαμβάνετε τον καφέ σας. Ακόμη κι αν σας έρθει η όρεξη να δοκιμάσετε ένα παγωτό, σας περιμένουν οι μοναδικές γεύσεις της Δωδώνης, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το «Porto Marina».

Κρατήστε

όμως τη διάθεσή σας και την... αντοχή σας για μετά την Ανάσταση! Στο «Supper Club - Ελληνάδικο» η έκπληξη της βραδιάς ακούει στο όνομα Vegas! Το «Supper - Ελληνάδικο» κάνει opening το Μεγάλο Σάββατο με τους Vegas να ξεσηκώνουν τους θαυμαστές τους!

Οσο για την Κυριακή του Πάσχα; Το Νο 1 μουσικό μεζεδοπωλείο «Ammos» στο Πόρτο Ράφτη εδώ και πολλά καλοκαίρια κρατά τα κλειδιά της διασκέδασης και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό γλέντι. Σημεία αναφοράς για τους Αθηναίους που επισκέπτονται εδώ και χρόνια το «Ammos», οι γερές δόσεις κεφιού με live μουσική και το εξαιρετικό φαγητό του. Το «Ammos» την Κυριακή του Πάσχα φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τους πελάτες του με ζωντανή μουσική και σούβλισμα…στην άμμο, αφού το Πάσχα γιορτάζεται μόνο παραδοσιακά! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις ημέρες και μέχρι αργά το βράδυ το κλασικό πια σε όλους στέκι για καφέ «Navy style» είναι ανοιχτό για όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ τους μαζί με την παρέα τους.

Keywords
Αναζητήσεις
επιταφιος πορτο ραφτη
Τυχαία Θέματα