Παραβάτης του ΚΟΚ ο μηχανόβιος κριτής του «MasterChef»

SHOWBIZMε casual στιλ και μαλλί... στην πέναΠαραβάτης του ΚΟΚ ο μηχανόβιος κριτής του «MasterChef»Πέμπτη, Φεβρουάριος 15, 2018 - 14:09

❱❱ Με το κράνος ανά χείρας, σαν... αξεσουάρ, κυκλοφορεί ο αυστηρός κριτής του «MasterChef»!

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με casual στιλ και μαλλί... στην πένα -φυσικά, αφού το κράνος το φορούσε για «βραχιόλι»- να οδηγεί τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του στην πλατεία Συντάγματος.



Ο σεφ, ο οποίος αποτελεί το new entry στον φετινό κύκλο του μαγειρικού reality στο Star, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι του αρέσει πολύ να μετακινείται σε δύο τροχούς και μάλιστα ότι ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη με τη μηχανή του... Ελπίζουμε τότε, βεβαίως, ο κριτής-σεφ να τοποθετεί το κράνος στη θέση για την οποία προορίζεται, δηλαδή στο κεφάλι, και όχι να κάνει... του κεφαλιού του!



Ο γοητευτικός Λεωνίδας, που πριν περάσει μπροστά από τις κάμερες στο reality μαγειρικής ήταν food and beverage producer στο πρόγραμμα, δηλαδή έκανε κάποια μαθήματα στους παίκτες και ετοίμαζε τις δοκιμασίες, δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή μαγειρικής, στην οποία γράφτηκε μετά το Λύκειο.

Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να βρεθεί στο Λονδίνο, για να «σπουδάσει» στο πανεπιστήμιο ενός κορυφαίου εστιατορίου, με «δάσκαλο» τον Γκόρντον Ράμσεϊ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα