«Κόλαση στην κουζίνα» με τον «διάβολο» Μποτρίνι

TV GOSSIP«Κόλαση στην κουζίνα» με τον «διάβολο» ΜποτρίνιΤετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 20:08

❱❱ Το δημοφιλές reality έρχεται στον ΑΝΤ1, με τον γνωστό σεφ να τεστάρει τις αντοχές 20 φιλόδοξων μαγείρων

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μια «Κόλαση στην κουζίνα» θα ζήσει -ή θα δημιουργήσει- ο δημοφιλής σεφ Εκτορας

Μποτρίνι στον ΑΝΤ1 από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου! Το αμερικανικό «Hell’s Kitchen» έρχεται στην Ελλάδα φέτος πρώτη φορά και αναμένεται να κάνει αίσθηση...

Είκοσι φιλόδοξοι μάγειρες (10 γυναίκες και 10 άνδρες) καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, στο πιο ιδιαίτερο ρεστοράν που έγινε στην Αθήνα. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια θέση στο «Botrini’s restaurant» στο Χαλάνδρι, που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, και χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Οι υποψήφιοι

Ποιοι είναι, όμως, οι 20 υποψήφιοι; Ο Δημήτρης Βίλλιος είναι 27 χρόνων, εργάζεται ως μάγειρας, είναι άγαμος και σκοπό του έχει τη νίκη, ενώ ο 33χρονος Αλέξανδρος Ζαλαβράς έχει ταξιδέψει στο Μαϊάμι, σε μεγάλα εστιατόρια, συγκατοικεί με την κοπέλα του και θέλει να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου.

Ο ανύπαντρος 28χρονος Γιώργος Ζίρκας γύρισε από την Αγγλία, όπου εργαζόταν ως σεφ, για χάρη της Ρουμάνας μητέρας του, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της, και ο Νίνο Τσατσούλης 25 ετών, δούλευε από δέκα ετών στο πλάι των γονιών του στο οικογενειακό εστιατόριο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Ο επίσης 25χρονος Ραφαήλ Τσακίρης δουλεύει σε εστιατόρια της Ρόδου και μαγειρεύει από τα 13 του, ενώ ο Σταύρος Σκάρος (34 ετών, από την Ελευσίνα) έχει πάθος με τη μαγειρική και δηλώνει λατρεία για τη μητέρα του, που είναι από τη Σιγκαπούρη. Ο Πειραιώτης Γιώργος Σκοπελίτης, 28 ετών, δηλώνει λάτρης του φαγητού, γι’ αυτό το έκανε και επάγγελμα, ενώ ο 29χρονος Κωνσταντίνος Χαλουλάκας από τη Νίκαια λατρεύει τη μαγειρική και η μέλλουσα σύζυγός του ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Ο 39χρονος Δημήτρης Λαγογιάννης από το Ηράκλειο Κρήτης δουλεύει στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Επίσης, ο 25χρονος Ευγένιος Χαραλάμπους (μισός Ουκρανός και μισός Κύπριος) ασχολείται με τη μαγειρική από τα 10 του χρόνια.

Στην ομάδα των γυναικών τώρα, η 20χρονη Σεμίνα Κατσίβα δηλώνει ότι μπήκε στο παιχνίδι για το έπαθλο. Η Γεωργία Σαρρηγιάννη έχει το δικό της μεζεδοκαφενείο στο Φάληρο και είναι γνωστή για τους μεζέδες της, ενώ η 22χρονη Τριανταφυλλιά Ουσαντζοπούλου από τη Θεσσαλονίκη αγαπάει τη μαγειρική, όπως και τα άνθη στο ανθοπωλείο του πατέρα της. Για την 21χρονη Δέσποινα Εκατομμάτη από τη Χίο η μαγειρική ήταν όνειρο ζωής.

Η 22χρονη Μανταλένα Γιόζια δηλώνει εξπέρ στην μπουγάτσα Θεσσαλονίκης ενώ η 18χρονη Κύπρια Παναγιώτα Ιωάννου από τα 9 της είχε κλίση στην κουζίνα. Η 27χρονη Μαρίνα Χρονά από τον Πειραιά ξεκίνησε να δουλεύει στο σουβλατζίδικο του αδελφού της και μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη μαγειρική. Η 32χρονη Ελπίδα Μορφούλη ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου εργάζεται σε μεγάλο εστιατόριο. Η 47χρονη Ιωάννα Βουτσά μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, αφού οι γονείς της είχαν εστιατόριο στη Γερμανία. Τέλος, η 21χρονη Μαρία Παρπέρη από την Κύπρο έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής, όπου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ψαριού.

Δείτε παρακάτω τους 20 υποψήφιους:

Κόλαση στην κουζίναΈκτορας ΜποτρίνιΑΝΤ1Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα