Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016Παρασκευή, Νοέμβριος 25, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον στον τομέα της εργασίας σας και στις προσωπικές σχέσεις σας, γι' αυτό φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή να προκαλέσετε αντιδικίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσει να δείτε νέους ορίζοντες. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε πρώτα απ' όλα να κάνετε σωστές εξηγήσεις. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Πρέπει να απαλλαγείτε από ευθύνες και βάρη που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα. Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο, ώστε να εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και μην αφήνετε να σας κυριεύει η υπερβολή. Χρειάζεται να βάλετε σε μια τάξη τις προτεραιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε αναβάθμιση, δεν θα την πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις για να λειτουργήσετε σε ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης. Εχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Ενας προγραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές. Αν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να απαρνιέστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Η συνεργασία τους με την ωριμότητα που διαθέτετε θα κάνει θαύματα. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία στα οποία μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, ώστε να κάνετε σωστές επενδύσεις χρόνου, εργασίας και χρημάτων. Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσάρεστες εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει έναν νέο δρόμο να ακολουθήσετε. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία, αντί να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέκετε τα αστεία με τα σοβαρά, χωρίς να ανησυχείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε το χιούμορ σας. Εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες πριν κατασταλάξετε σε κάποιες συμφωνίες που έχουν σίγουρα αισιόδοξες προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα, κάποια λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα, και θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε τις επιλογές σας. Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα