Ενα βήμα πριν τον Ατζάρεβιτς!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕνα βήμα πριν τον Ατζάρεβιτς!Πέμπτη, Νοέμβριος 24, 2016 - 19:10

Ο 26χρονος Σουηδός διεθνής αμυντικός μέσος έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στην ΑΕΚ

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

Ο Αστρίν Ατζάρεβιτς είναι ο παίκτης που κυνηγάει η ΑΕΚ για να ενισχύσει το κέντρο της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ο Σουηδός παίκτης της Ερεμπρο είναι ο εκλεκτός του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά και τον έχει τοποθετήσει στην

κορυφή της λίστας του.

Πριν από λίγες μέρες ο 26χρονος παίκτης είχε κάνει δηλώσεις στη Σουηδία, στις οποίες είχε τονίσει ότι δεν είχε γίνει έως τότε κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Ομως, φαίνεται ότι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της «Ενωσης» προχώρησε στο... επόμενο βήμα, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της ομάδας στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάνοντας μάλιστα και κάποιες πρώτες επαφές. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του χαφ που αναζητεί ο Ζοζέ Μοράις.

«Εξω με τις κλοτσιές»

Από κει και πέρα, μετά τη διαρροή από τον Ελληνα εκπρόσωπο του παίκτη για δυσαρέσκεια του Λέσκοτ, όπως διαβάσατε και χθες, η κατάσταση έγινε έκρυθμη στα Σπάτα. Ομως η σπίθα που άναψε τη φωτιά ήταν ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός που φέρεται ότι έκανε ο Αγγλος για τον σύλλογο.

Η έκρηξη του Μηνά Λυσάνδρου ήταν τέτοια σε εκείνο το σημείο που ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του παίκτη: «Αν δεν φύγετε στα επόμενα δέκα λεπτά, θα σας βγάλω εγώ έξω με τις κλοτσιές». Υστερα από αυτό οι δύο εκπρόσωποι φέρεται ότι μετακινήθηκαν σε άλλον όροφο των γραφείων, με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να προσπαθεί μάταια να πείσει τον Λυσάνδρου να συνεχιστούν οι επαφές. Την ίδια ώρα και μετά τις αρνητικές για τον ίδιο εξελίξεις, ο Αγγλος προσπάθησε να πείσει ότι δεν έκανε διαρροή στον Τύπο, ζητώντας μάλιστα... ορό αλήθειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και παρά όσα διαρρέουν, ο Ζοζέ Μοράις δοκίμασε με τους βασικούς τον Αραβίδη, τον οποίο σκέφτεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα