Παράδοση, χλιδή και Rolls Royce!

SHOWBIZΠαράδοση, χλιδή και Rolls Royce!Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2016 - 16:48

Γαμήλια τελετή (στη Μύκονο) για την πολιτεύτρια της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού και τον επιχειρηματία Χάρη Μαριόλη

Χλιδή, ρομαντισμός, κόκκινο χαλί αλλά και ελληνική παραδοσιακή μουσική συνδυάστηκαν στον γάμο που έγινε στη Μύκονο με νύφη την όμορφη πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και γαμπρό τον επιχειρηματία και προπονητή πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη,

με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

To μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Ανω Μερά, από τον μητροπολίτη Σύρου - Μυκόνου Δωρόθεο Β' και τον μητροπολίτη Μεξικού Αθηναγόρα.

Η ολόξανθη Κατερίνα Μονογυιού, φορώντας νυφικό με τεράστια ουρά (της σχεδιάστριας Αννας Βενέτη), έφτασε στην εκκλησία στις 14.30 το μεσημέρι με μια Rolls Royce Silver Shadow.

Αμέσως μόλις βγήκε από το εντυπωσιακό μαύρο όχημα-αντίκα, 19 παράνυφες κράτησαν την ουρά του νυφικού και η ίδια προχώρησε συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Ο χορός του ζευγαριού

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Φίλιππος Φόρτωμας, ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη και η Φωτεινή Δάρρα, η οποία «άνοιξε» με τη φωνή της τον χορό του ζευγαριού, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Feelings».

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ήταν εκ των τριών κουμπάρων (οι άλλοι δύο ήταν ο Θοδωρής Τσέβας και η Κατερίνα Νάζου). Ακολούθησε δεξίωση στο «Hippie Fish» στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όπου οι (περίπου) 800 καλεσμένοι διασκέδασαν με τις μελωδίες του μυκονιάτικου συγκροτήματος Αποσπερίτες, με αρκετά «γαλάζια» στελέχη να δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες!

Keywords
Τυχαία Θέματα