Ο Αυστραλός «Κιμ Καρντάσιαν»!

ΚΟΣΜΟΣΟ Αυστραλός «Κιμ Καρντάσιαν»!Τρίτη, Οκτώβριος 11, 2016 - 16:38

Αφού έκανε διάσημη την Κιμ Καρντάσιαν, γιατί να μην κάνει και τον Ράμπι Ρου; Ο 18χρονος από την Αυστραλία έχει να επιδείξει τα ίδια προσόντα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα οπίσθια. Πιστεύει ότι έχοντας το ίδιο όπλο με την Αμερικανίδα τηλεστάρ θα καταφέρει να κατακτήσει τη δημοσιότητα. Και ίσως να έχει δίκιο, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο μέσω του Instagram

κατάφερε να έχει ήδη 5.000 θαυμαστές.

«Ομορφο αγόρι»

Ο νεαρός Αυστραλός δεν διστάζει να φωτογραφίσει τα οπίσθιά του και δεν ντρέπεται που τα δείχνει τους followers του στα social media. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «όμορφο αγόρι», χαρακτηρισμό που προσπαθεί να επιβεβαιώσει τόσο με selfies όσο όμως και με belfies, όπως ονομάζονται οι φωτογραφίες της οπίσθιας όψης.

Και αφού η Κιμ Καρντάσιαν δίνει αυτήν την περίοδο τη μάχη για να ξεπεράσει τα βιώματα που της άφησε η ληστεία στο Παρίσι, ο Ρου τού δίνει και καταλαβαίνει. «Θεέ μου, τι καμπύλες» γράφει χαρακτηριστικά κάποιος θαυμαστής του, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του.

Και είναι πολλές οι πόζες που έχει ανεβάσει στα social media, κι ας έπαθε μεγάλη ζημιά πριν από λίγο καιρό, όταν κάποιος χάκερ έσβησε τον προηγούμενο λογαριασμό του. Εκείνος όμως έφτιαξε γρήγορα καινούργιο, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του ότι κάποιος χάκαρε τον παλιό. «Είναι ο μοναδικός επίσημος λογαριασμός μου. Σας αγαπώ όλους και είμαι πάλι κοντά σας» σημείωσε στον πρώτο χαιρετισμό προς τους χιλιάδες ακολούθους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα