«Παπα-Σώρρας» χωμένος για μήνες σε κρησφύγετο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ«Παπα-Σώρρας» χωμένος για μήνες σε κρησφύγετοΔευτέρα, Ιούνιος 18, 2018 - 13:08

❱❱ Τον έκρυβε μέλος της οργάνωσής του σε ισόγειο διαμέρισμα στον Αλιμο και όποτε έβγαινε έξω κυκλοφορούσε με ράσα

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σε φτωχικό ισόγειο διαμέρισμα στον Αλιμο κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος δήλωνε έτοιμος να σβήσει ολόκληρο το χρέος της χώρας αλλά και των Ελλήνων πολιτών με τα

αμερικανικά ομόλογα αξίας άνω των 600 δισ. δολαρίων που ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του! Εκεί συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ο επίδοξος... σωτήρας του έθνους, που φαίνεται πως δεν είχε τρόπο -ούτε και χρήματα- για να διαφύγει στο εξωτερικό!

Ο εκ Πατρών ιδρυτής της Ελλήνων Συνελεύσεως κρυβόταν για αρκετούς μήνες στο μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Πινδάρου, όπου τον φιλοξενούσε ένας οπαδός του, χωρίς κανείς από τους υπόλοιπους ενοίκους να αντιληφθεί την παρουσία του. Τις σπάνιες φορές που ήταν αναγκασμένος να βγει από το ισόγειο, κυκλοφορούσε ντυμένος... καλόγερος ή παπάς, ενώ είχε αφήσει μούσι και είχε μακρύνει τα μαλλιά του για να αλλάξει το παρουσιαστικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα παρακολουθώντας διακριτικά και σταδιακά ένα συγγενικό του πρόσωπο που διαμένει στη Γλυφάδα και κατά καιρούς είχε επικοινωνία με τον καταζητούμενο. Μέσω της παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και αφού κατάφεραν με φυσικές παρακολουθήσεις να εντοπίσουν το διαμέρισμα και να το θέσουν υπό επιτήρηση, διαπίστωσαν ότι συχνά πυκνά μπαινόβγαινε σε αυτό ο οπαδός του ιδρυτή της Ελλήνων Συνελεύσεως.

Το απόγευμα του Σαββάτου, που αποφασίστηκε η σύλληψή του, οι αστυνομικοί έφτασαν έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, δηλώσαν την ιδιότητά τους και ζήτησαν να τους ανοίξουν την πόρτα. Την ίδια στιγμή, συνάδελφοί τους είχαν αποκλείσει κάθε δίοδο διαφυγής σε περίπτωση που ο Σώρρας επιχειρούσε να το σκάσει. Τελικά, όμως, επειδή δεν τους άνοιγαν, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα και να βρεθούν στο εσωτερικό όπου συνέλαβαν τον Σώρρα χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

«Θα σας θυμάμαι έναν έναν! Αντί να πάτε να πιάσετε κανέναν κακοποιό, κυνηγάτε εμένα!» ήταν τα πρώτα λόγια του Σώρρα στους τέσσερις αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Μαζί με τον «διαχειριστή» των... 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνελήφθη στο μικρό διαμέρισμα όπου κρυβόταν και ο οπαδός του, ο οποίος φέρεται να το είχε νοικιάσει για να του παράσχει καταφύγιο.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι φυγόποινος, καθώς έχει καταδικαστεί σε ποινή οκτώ ετών από δικαστήριο των Πατρών, έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει ο κουμπάρος του, από τον οποίο φέρεται να είχε «φάει» χρηματικό ποσό ύψους 100.000 ευρώ.

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ «ΗΓΕΤΗ» ΑΠΟ 200 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

Περίπου 200 οπαδοί του υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες τον Αρτέμη Σώρρα έξω από τα δικαστήρια χθες το πρωί, κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα. Μάλιστα, τη στιγμή που το αυτοκίνητο της Ασφάλειας έφτανε στην πύλη της Ευελπίδων ο ηγέτης της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο και να φωνάξει στους οπαδούς του, οι οποίοι ξέσπασαν σε συνθήματα υπέρ του.

Ο Σώρρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, καθώς ήδη είναι καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κ. Σώρρας όσο και ο οπαδός του, που συνελήφθη με την κατηγορία τις υπόθαλψης καταζητούμενου φυγόποινου, κατά τη διάρκεια της κράτησής τους στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκαν λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους, ήταν ιδιαιτέρως αρνητικοί και δεν απάντησαν σε καμία από τις ερωτήσεις των αστυνομικών που έπρεπε να τους πάρουν κατάθεση για να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα