Κάνεις δίαιτα αλλά θέλεις επειγόντως κάτι γλυκό; 5 τέλειες ιδέες με λίγες θερμίδες!

Το καλοκαίρι έχει πια περάσει και το Φθινόπωρο είναι εδώ. Υπάρχουν κάποιες μέρες που το το γλυκό μπορεί να σου κολλήσει στο μυαλό και να μη βγαίνει με τίποτα! Γι ‘αυτό εμείς σου προτείνουμε υγιεινά γλυκά για να μην χαλάσεις την δίαιτα σου.

1. Κρέπα με βρώμη και μέλι

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 ασπράδι μαζί με μία κουταλιά της σούπας βρώμη και την σερβίρουμε με 1 κουταλιά μέλι (69 θερμίδες)

2. 1 ρυζογκοφρέτα με 1 κουτ. του γλυκού ταχίνι με μέλι ή με κακάο (60 θερμίδες) Η ρυζογκοφρέτα
είναι ένα από τα ιδανικά σνακ για να χάσεις κιλά. Περιέχουν λίγες θερμίδες, έχει μεγάλη θρεπτική αξία και ικανοποιεί αποτελεσματικά τις λιγούρες.
3. Ρυζόγαλο200 θερμίδες η μερίδα. Πρόκειται για ένα γευστικό επιδόρπιο που μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά. Περιέχει βιταμίνες, πρωτεΐνη και ασβέστιο αφού έχει ρύζι και γάλα. Για λιγότερες θερμίδες προσθέστε γάλα χαμηλών λιπαρών.
4. Παστέλι Έχει υψηλή διατροφική αξία και είναι μία εξαιρετική πηγή ενέργειας. Η σημαντικότερη ιδιότητα του είναι τα αντιοξειδοτικά και οι φυτικές ίνες. Ακόμα, το σουσάμι περιέχει πρωτεΐνη και αποτελεί μία εξαιρετική πηγή ασβεστίου.

5. Ζελέ light

Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι δροσιστικό και γευστικό το ζελέ είναι ότι πρέπει. Είναι ελαφρύ, γευστικό και με λίγες θερμίδες! Για περισσότερη γεύση προτίμησε ζελέ με φρούτα.

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο υγιεινά γλυκά που … αδυνατίζουν

Keywords
Τυχαία Θέματα