«ΠΑΟΚ, όπως Αγιαξ»!

18:54 7/7/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«ΠΑΟΚ, όπως Αγιαξ»!Τρίτη, Ιούλιος 7, 2015 - 18:48

Ο νέος ΠΑΟΚ «χτίζεται» στην Ολλανδία, και ο Χέντβιγκες Μαντούρο βλέπει ομοιότητες με τον... Αγιαξ.

«Εχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, αυτή είναι η αίσθησή μου. Μου αρέσει το στιλ ποδοσφαίρου, θέλω να έχουμε την κατοχή της μπάλας, μου θυμίζει λίγο το ποδόσφαιρο του Αγιαξ». Ο άσος του ΠΑΟΚ έστειλε όμως και το δικό του μήνυμα για τις αλλαγές προπονητών: «Είναι

καλό να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο προπονητή και παίκτες, αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα των τελευταίων χρόνων. Δεν είχαμε έναν προπονητή να αρχίσει και να τελειώσει τη σεζόν. Η δομή σε μια ομάδα πρέπει να είναι σαν το χτίσιμο ενός σπιτιού. Θέλει γερά θεμέλια. Θεωρώ ότι με τον Αρνεσεν και τον Τούντορ θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αν δεν βάζεις καλές βάσεις, το σπίτι μπορεί να πέσει».

Στη αναζήτηση

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Αρνεσεν ρώτησε τους ανθρώπους του Αγιαξ για την περίπτωση του 25χρονου Νοτιοαφρικάνου μεσοεπιθετικού Tουλάνι Σερέρο και αν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν δανεικό, μια και τον θεωρεί ως εξαιρετική λύση. «Ξέρω ότι στον ΠΑΟΚ είναι και ο Τούντορ, είναι πολύ καλός προπονητής, και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Φυσικά και θα μου άρεσε να έρθω στην Ελλάδα αν με καλέσουν» δήλωσε ο Νταμίρ Σόβσιτς, ο 25χρονος Βόσνιος μέσος της Λοκομοτίβα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον Σανθ Χακόμπο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΖΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα