«Πρώτη» για την ΑΕΚ παρόντος του Μελισσανίδη

18:41 7/7/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Πρώτη» για την ΑΕΚ παρόντος του ΜελισσανίδηΤρίτη, Ιούλιος 7, 2015 - 18:41

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε η επίσημη «πρώτη» της ΑΕΚ για τη σεζόν 2015-2016 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Στην απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με την πίστη ότι η «Ενωση» θα κυνηγήσει με αποφασιστικότητα τον τίτλο να περισσεύει. «Η ΑΕΚ

οφείλει πάντα να διεκδικεί το πρωτάθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Η επιστροφή στα... βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ, πάντως, είχε αρχίσει από τα... αξημέρωτα, με την πρώτη προπόνηση, που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας. Το εγερτήριο (στις 07.00 βρίσκονταν άπαντες εντός των εγκαταστάσεων, εξαιρουμένου του Ράφικ Τζιμπούρ, που είχε πρόβλημα με την πτήση του) ήταν... βάρβαρο, αλλά ουδείς παραπονέθηκε, και, μετά την ανατολή του ηλίου στον αττικό ουρανό, ανέτειλε και η «Ενωση» της νέας εποχής.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι οι απαιτήσεις, πλέον, είναι... θεόρατες. «Φοράτε τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας και πρέπει να τους νικάμε όλους. Αυτό, όμως, θέλει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για λόγια» τόνισε, ενώ (το απόγευμα) όταν ρωτήθηκε για το αν θα αποκτηθεί κάποιο μεγάλο όνομα, απάντησε, με χιούμορ, ότι μεγαλύτερο όνομα από τον Βασιλαντωνόπουλο δεν υπάρχει! Στα σοβαρά, τόνισε ότι το παν είναι ένα καλό σύνολο. Στους παίκτες μίλησε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος στάθηκε στη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να ανταποκριθούν όλοι στις απαιτήσεις. «Η διοίκηση είναι δίπλα σας, ό,τι και αν χρειαστείτε» υπερθεμάτισε.

Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Ανδρεόπουλος, Σιμόες, Αρθο, Γκάλο (μίλησε «με το καλημέρα» για πρωτάθλημα) και Βασιλαντωνόπουλος, ενώ στην απογευματινή προπόνηση πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου και ο Τζιμπούρ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να «πιάσει δουλειά» και ο Ρόναλντ Βάργκας, ενώ οι Ρόβας, Καραγκιολίδης, Ντούνης και Σαρρής απέχουν, καθώς δεν υπολογίζονται. Από σήμερα θα εντατικοποιηθούν και οι επαφές των διοικούντων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

* Χθες το απόγευμα, στα Σπάτα, βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο της Deutsche Welle, το οποίο πήρε αρκετές συνεντεύξεις.

Π. ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα