ΠΑΟΚ: Με φανέλα για «πολεμιστές» πριν από τη «μάχη» με την ΑΕΚ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΟΚ: Με φανέλα για «πολεμιστές» πριν από τη «μάχη» με την ΑΕΚ!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 18:39

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της περιόδου, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι (12.00) στο «Makedonia Palace». H πρώτη φανέλα είναι η κλασική ασπρόμαυρη ριγέ, αλλαγμένη όμως συγκριτικά με προηγούμενες, καθώς οι ρίγες είναι πιο χοντρές - τέσσερις συνολικά, αφιερωμένες στη Θύρα «4». Η δεύτερη είναι ολόλευκη, ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο ανάγλυφος δικέφαλος αετός, που ξεχωρίζει σαν

υπόβαθρο στο κεντητό έμβλημα. Η έκπληξη έχει να κάνει με την τρίτη εμφάνιση, που είναι «παραλλαγής», παρόμοια με την περσινή της Νάπολι. Αλλωστε, η εταιρία ένδυσης των δύο ομάδων είναι κοινή, η ιταλική «Macron». Εντυπωσίασε τους περισσότερους φίλους του «Δικεφάλου» και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Το ντεμπούτο για τις καινούργιες φανέλες θα γίνει απόψε στις 20.30, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, απέναντι στην ΑΕΚ. Η Τούμπα «φοράει τα καλά της», τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος, μετά από συνεχείς εργασίες, μεταμορφώθηκε σε «χαλί».

Βασικός ο «Μπέρμπα»

Στα αγωνιστικά, ο Ιγκόρ Τούντορ θα παρατάξει το κλασικό 3-5-2, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να ξεκινά κατά πάσα πιθανότητα για πρώτη φορά βασικός. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στο πλευρό του θα έχει τον Μακ ή τον Αθανασιάδη. Στον χώρο του κέντρου, σημαντική είναι η επιστροφή του Κάτσε, ο οποίος θα πάρει, λογικά, τη θέση του Σαμπό. Στα άκρα, δεξιά θα παίξει ο Κίτσιου, ενώ αριστερά μια θέση διεκδικούν οι Κωνσταντινίδης και Γκάρι Ροντρίγκες. Να υπενθυμίσουμε πως δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ και Αντονις.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δουν το αποψινό ματς ως τελικό, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Ατρόμητο (εκτός), Ντόρτμουντ (εντός) και Ολυμπιακό (εντός). Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Κύπρο που αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ «τσεκάρει» την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη της Ανόρθωσης. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου και η περίπτωσή του είναι προσιτή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα