ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (23.09.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (23.09.15)Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 18:11

Την επομένη των εκλογών ένα ήταν το πρόσωπο της ενημέρωσης: ο Βασίλης Λεβέντης (κεντρική φωτό)! Ποιοι δικοί του θα γίνουν βουλευτές; Πόσο συγκινήθηκε; Ποια ήταν η ωραία ξανθιά δίπλα του; Ακόμα και το ζώδιό του μάθαμε: Σκορπιός! Ενα κενό έχουμε, βέβαια, στον ωροσκόπο...

*

Στον Μπογδάνο ως καλεσμένος -ξανά!- είπε ο κοινοβουλευτικός πια Βασίλης Λεβέντης:

«Είμαι και λίγο ευαίσθητος ως Σκορπιός»! Αχ, κύριε Λεβέντη μου! Μ' αυτά και μ' αυτά κι εμείς σε λυγμούς αναλυόμαστε, και ας ανήκουμε σ' άλλα ζώδια, πιο αναίσθητα!

*

Το ίδιο πρωί μετά τις εκλογές ο κύριος Λεβέντης ήταν καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου. «Σπύρο, σ' αγαπώ πολύ πολύ» του είπε. Ως Σκορπιός ο πρόεδρος, είναι και ευαίσθητος και συναισθηματικός πολύ πολύ!

*

Στου Μπογδάνου πάλι μας σύστησε τους βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων, που και αυτοί στου κασίδη το κεφάλι θα μάθουν κοινοβουλευτισμό, δηλαδή σε εμάς τους καημένους! «Είναι ακόμα εκλεγμένος ο Καραβίτζας (σ.σ.: δεν είμαι και σίγουρη για το επώνυμο, άλλα κάπως έτσι), ο Καραβίτζας και είναι Δημήτρης». Α, ώστε Δημήτρης είναι, ε; Ωραία ειδικότητα! Οσο να 'ναι, καλύτερη από Γιάννης...

*

Το διαβάσαμε, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι «τρολιά» -και όχι φαεινή ιδέα του Mega- να ονομαστεί το πρωινό της Ντορέττας Παπαδημητρίου (φωτό) με τον ευφάνταστο (ούτε για παιδική γκοφρέτα) τίτλο «Καλημερούδια»! Ούτε ο Μπαρμπα-Γιώργος στον Καραγκιόζη τέτοιο φολκλόρ χαιρετισμό πια!

*

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λέει, είναι πολύ επιτυχημένος και κανένα λόγο δεν έχουμε να μην το πιστέψουμε! Γι' αυτό θα 'ναι κριτής σε ένα ταλέντ σόου της Κύπρου! Ομως και ο Βλοντάκης θα είναι μαζί με την Καινούργιου, διαδίδεται! Και ο Σπαλιάρας; Ακόμα άνεργος τηλεοπτικά; Αδικία!

*

O Νίκος Αποστολόπουλος (φωτό), σχεδιαστής μόδας, θα μπορούσε να είναι στο προσκήνιο και μόνο με το ταλέντο του, χωρίς να 'χει ανάγκη από εμπρηστικές και του συρμού δηλώσεις. «Ενα χάλι μαύρο είναι! Φοράει συνέχεια κάτι σακάκια κουμπωμένα για να κρύψει τα πάχια της και την κάνει ακόμα χειρότερα. Δηλαδή, είναι σαν χοιρινό τυλιγμένο μέσα σε δίχτυ! Φάλαινα με μαγιό»! Ολα αυτά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρωινή εκπομπή!

*

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς στο τέλος εσένα χαρακτηρίζουν, κύριε Αποστολόπουλε, που μάλλον έχεις μάθει να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που η αξία τους μετριέται στη ζυγαριά και μόνο!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Είδαν ότι ο κόσμος έχει ανάγκη ρευστού και το γύρισαν στα τηλεπαιχνίδια. Το Mega επαναφέρει στο πρόγραμμά του το «Celebrity game night», ενώ ακούγεται ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα και του «Deal» που είχε ο ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα