Παντρεύτηκαν ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη

SHOWBIZ«Ησαΐα χόρευε» για τρειςΠαντρεύτηκαν ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ ΚατσαμάκηΣάββατο, Ιούνιος 30, 2018 - 15:00

❱❱ Ντύθηκε γαμπρός ο βουλευτής της Ν.Δ., αλλά σύντομα θα γίνει και πατέρας

Από την
ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ

Ντύθηκε γαμπρός, θα γίνει και πατέρας! Πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες τα γαμήλια σχέδια του Σίμου Κεδίκογλου, πρώτοι πάλι σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας πως ο ίδιος και η Ελισάβετ Κατσαμάκη περιμένουν την άφιξη

του... πελαργού.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, πρώην μοντέλο και νυν φωτογράφο, Ελισάβετ Κατσαμάκη. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Ακρόπολη. Χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν οι κολλητοί φίλοι των νεονύμφων και επιχειρηματίες: ο Μάκης Ευαγγελίου με τη γυναίκα του Ρόη και ο Τάσος Τανισκίδης.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο λόγω πένθους του γαμπρού, ο οποίος έχασε τον πατέρα του Βασίλη Κεδίκογλου τον περασμένο Ιανουάριο. Η νύφη έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της και -όπως πληροφορηθήκαμε- πάτησε το πόδι του γαμπρού τη στιγμή που ο ιερέας είπε τη φράση «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Στον γάμο ήταν παρόντες πολλοί βουλευτές, επιχειρηματίες και παράγοντες του τραπεζικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, οι Αδωνις Γεωργιάδης, Ελενα Ράπτη, Αννα Καραμανλή, Ολγα Κεφαλογιάννη, Θανάσης Μαρτίνος, Μιχάλης Σάλλας, Μάκης Βορίδης, Νότης Μηταράκης, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Λευτέρης Αυγενάκης κ.ά.

Πάρτι με σαμπάνιες

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε μίνι πάρτι με σαμπάνιες και finger food σε ένα αίθριο πίσω από την εκκλησία, όπου οι νεόνυμφοι είχαν την ευκαιρία να δεχτούν τις ευχές όλων για βίον ευτυχή και ανθόσπαρτον.

Ωστόσο, εκείνο που δεν παρατήρησαν οι περισσότεροι ήταν η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελισάβετ, η οποία -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso»- περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Σίμο Κεδίκογλου. «Το ζευγάρι δεν είναι έτοιμο ακόμη να κάνει ανακοινώσεις» μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της νύφης.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της Ν.Δ., ο οποίος πριν από πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου. Λίγη ώρα μετά το μυστήριο ο πολιτικός ανάρτησε στα προσωπικά του social media ένα «κλικ» από το εσωτερικό της εκκλησίας, ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΦΩΤOΓΡΑΦΩΝ

Ποια είναι όμως η 31χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του 54χρονου πολιτικού; Η Ελισάβετ Κατσαμάκη σπούδασε οικονομικά στη Σκοτία, στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα, και Πολιτική Οικονομία στο Πάντειο. Προτού ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας εργάστηκε για λίγο καιρό στα χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο.

Εκανε μεγάλη καριέρα ως μοντέλο. Εχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με διεθνείς οίκους μόδας, όπως Donna Karan, Michael Kors, Brunello Cucinelli, Paladini, Susanne Wiebe και Little Shilpa. Ακόμη, έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους φωτογράφους, όπως ο Κρίστιαν Σούλερ (που συνεργαζόταν με τη Χάιντι Κλουμ στη γερμανική βερσιόν του reality μόδας «Next Top Model»). Επειτα ήρθε στη ζωή της η φωτογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού επρόκειτο πάντα για το μεγάλο πάθος της.

Η καριέρα της ως φωτογράφος άρχισε στο Παρίσι το 2014. Δυναμική και ατρόμητη, πέρα από όμορφη, η Ελισάβετ δεν δίστασε να φτάσει μέχρι τις φαβέλες της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αποτυπώνοντας με τον φακό της φιγούρες που ζουν εκεί - και όχι μόνο.

Τα «κλικ» που συγκέντρωσε πήραν τη μορφή μιας μεγάλης έκθεσης, με τίτλο «Πορτρέτα και φιγούρες φωτός», που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου και πριν από λίγο καιρό φιλοξενήθηκε σε χώρο της βραζιλιάνικης πρεσβείας στην Αθήνα.

Σίμος ΚεδίκογλουΕλισάβετ Κατσαμάκηγάμος
Keywords
Τυχαία Θέματα