Οργή για τη 18χρονη που πουλάει την παρθενιά της

ΚΟΣΜΟΣΟργή για τη 18χρονη που πουλάει την παρθενιά τηςΔευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 17:26

Αστραψε και βρόντηξε ο αστυνομικός πατέρας της 18χρονης Ρουμάνας που πουλάει την παρθενιά της στο Λονδίνο για τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι το κάνει για να πληρώσει τις σπουδές της και να γλιτώσει το πατρικό της από κατάσχεση.

Απείλησε ότι θα τη διαγράψει από κόρη του, ενώ η φαρμακοποιός μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα παρακαλώντας τη να μην το κάνει.

Ο Τόνι και η Ελενα Χεφρίν αντιμετώπισαν τη μοναχοκόρη τους Οάνα Αλεξάντρα την Παρασκευή, όταν επέστρεψε στο σπίτι τους στο Βουκουρέστι, μετά το μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο, όπου ονειρεύεται να κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Οπως αποκαλύπτει ο θείος της Ράντου Ραντούκου στην «Daily Mail», ο οποίος ήταν παρών, ο πατέρας της άρχισε να την κατσαδιάζει, φωνάζοντας ότι είναι αηδιασμένος και ότι δεν καταλάβαινε για ποιον λόγο το έκανε, ενώ η μητέρα της την παρακαλούσε με δάκρυα στα μάτια να αλλάξει γνώμη. Βγήκαν, όμως, από τα ρούχα τους όταν η 18χρονη τούς απάντησε ότι έχει ενηλικιωθεί και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το κορμί της.

Τότε ο Τόνι Χεφρίν την απείλησε ότι, αν «πουλήσει» τον εαυτό της, δεν θα τη θεωρούν πλέον κόρη τους. Ο Ραντούκου μάλιστα αποκαλύπτει ότι οι γονείς της είναι ευκατάστατοι και σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύουν με έξωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα