Μποτιλιάρισμα από Αϊ Βασίληδες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜποτιλιάρισμα από Αϊ ΒασίληδεςΔευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 16:44

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στο 3ο Athens Santa Run στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ελπίδας, προκαλώντας όμως πονοκέφαλο σε οδηγούς

Πλημμύρισε από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του 3ου Athens Santa Run, στο οποίο

συμμετείχαν περίπου 1.000 δρομείς και έδωσαν ηχηρό «παρών» δεκάδες άτομα με αναπηρία.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο παραολυμπιονίκης και πρόεδρος του συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, που ξεκίνησε στην κεφαλή του μαραθωνίου στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ελπίδας, εν όψει των γιορτινών ημερών.



Ο πιο εορταστικός αγώνας δρόμου, που είναι βραβευμένος με Silver Award στην κατηγορία Seasonal Event στα Event Awards 2016, βρήκε σύμμαχο τον καλό καιρό. Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ-Βασίληδες κάθε ηλικίας που κατέκλυσαν τους δρόμους του κέντρου πλήρωσαν για τη συμμετοχή τους. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Ουρές αυτοκινήτων

Στον αντίποδα του γιορτινού κλίματος των δρομέων βρέθηκαν οι εκατοντάδες οδηγοί που κινούνταν στους δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς η διαδρομή των 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπύρου Μήλιου) «μπλόκαρε» όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Μποτιλιάρισμα, ουρές αυτοκινήτων και κορναρίσματα επικρατούσαν στους δρόμους της Αθήνας γύρω από το κέντρο, αφού, λόγω της διεξαγωγής του Santa Run, παρέμειναν κλειστά για τέσσερις ώρες τμήματα της λεωφόρου Βασ. Σοφίας, της Σταδίου, της Πανεπιστημίου και της Φιλελλήνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα