Ολοταχώς στην εκκλησία τον Φεβρουάριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟλοταχώς στην εκκλησία τον ΦεβρουάριοΠέμπτη, Σεπτέμβριος 26, 2019 - 16:47

❱❱ Η ιδανική ημερομηνία για έναν πετυχημένο γάμο είναι στις 20/2/2020

H καλύτερη ημερομηνία γάμου για το 2020 είναι η 20ή Φεβρουαρίου. Πέρα από την ομοιομορφία της ημερομηνίας 20/2/2020, αστρολόγος υποστηρίζει ότι αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο με όρους αριθμολογίας όσο και με όρους αστρολογίας.

Η Carolyne Faulkner τονίζει ότι ο αριθμός 2 σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα και τη δύναμη, ενώ στην αστρολογία ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ταύρου, που κυριαρχείται από την Αφροδίτη. Ολα αυτά

καθιστούν την ημερομηνία που προτείνει ιδανική για «ισχυρές δεσμεύσεις, σταθερότητα και εκπλήρωση ιερών όρκων», ενώ είναι και η ημερομηνία κατά την οποία ο Κρόνος, ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Αρης και η Σελήνη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο.

Γενικότερα, ωστόσο, το 2020, όπως προβλέπει η Faulkner, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή εποχή για να μπει κανείς σε σχέσεις που θα διαρκέσουν, αλλά και σε επίσημες δεσμεύσεις, όπως ο γάμος. Ειδικά δε για τα ζευγάρια που άντεξαν τα δύο προηγούμενα χρόνια, η αστρολόγος είναι πολύ αισιόδοξη.

«Τα ζευγάρια που επιβίωσαν τα σκληρά από αστρολογικής άποψης δύο προηγούμενα χρόνια και παραμένουν στην απόφασή τους να ενωθούν και επισήμως δεν είναι μόνο πιθανό να βγαίνουν αλώβητα από τις καταιγίδες, αλλά και να μεγαλώσουν μαζί, πνευματικά και ψυχικά». Τέλος, πιστεύει ότι τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να παντρευτούν το 2020 έχουν υπάρξει μαζί καρμικά και στο παρελθόν πολλές φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα