Διστάζει η Διαλυνά

SHOWBIZΘα γίνει τελικά «βασίλισσα» στο πλευρό του «Βασιλιά Ντο»;Διστάζει η ΔιαλυνάΠέμπτη, Σεπτέμβριος 26, 2019 - 16:39

❱❱ Έχει ενδοιασμούς στην πρόταση για θεατρικό comeback με τον «Βασιλιά Ντο» μετά την αποχώρηση της Άννας Φόνσου

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Θα γίνει τελικά «βασίλισσα» στο πλευρό του «Βασιλιά Ντο», κατά κόσμον Κώστα Βουτσά, η Ρίκα Διαλυνά μετά την αποχώρηση της Αννας Φόνσου από το ομώνυμο έργο του Μίμη Πλέσσα; 

Μπορεί ο θίασος της παιδικής παράστασης, σε παραγωγή - σκηνοθεσία

του Μαυρίκιου Μαυρικίου, που θα ανεβεί στις αρχές Νοεμβρίου στο θέατρο Broadway, να είχε συμπληρωθεί από τον Αύγουστο ακόμη, ωστόσο η απόφαση της Αννας Φόνσου να αποχωρήσει από το πρότζεκτ έκανε τον παραγωγό να αναζητήσει την αντικαταστάτριά της στο πρόσωπο μιας άλλης σπουδαίας ηθοποιού, της Ρίκας Διαλυνά. Κι εκείνη όμως φαίνεται ότι έχει τους ενδοιασμούς της...

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες η Αννα Φόνσου στο «Happy Day», ο λόγος της αποχώρησής της από τον «Βασιλιά Ντο» είναι διπλός: Από τη μία έκανε γνωστή την επιθυμία της να ανεβάσει δική της παράσταση με συναδέλφους της από το «Σπίτι του Ηθοποιού», από την άλλη ισχυρίστηκε πως δεν ένιωθε τελικά έτοιμη να παίξει σε παιδική παράσταση. Κι όλα αυτά αφού είχε τυπωθεί δελτίο Τύπου για την παράσταση και είχε φωτογραφηθεί η ηθοποιός μαζί με τον Κώστα Βουτσά με τα ρούχα (και τα στέμματα!) των βασιλικών ρόλων τους.

Στη χθεσινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανακοινώθηκε επίσης ότι τον ρόλο της Αννας θα ενσαρκώσει η Ρίκα Διαλυνά, η οποία επιστρέφει στο θέατρο ύστερα από χρόνια. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε όμως η «Espresso» με τη δημοφιλή ηθοποιό, η ίδια δεν ακούστηκε πολύ σίγουρη γι' αυτή τη συνεργασία.

«Μου έγινε η πρόταση, με τιμάει, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Είναι πολύ νωπός ο θάνατος του συζύγου μου και δεν γνωρίζω αν έχω και χρόνο για το θεατρικό έργο» μας είπε και συνέχισε: «Η τελευταία μου δουλειά ήταν το 2017, πριν φύγει ο σύζυγός μου. Ολα τότε ήταν διαφορετικά. Τώρα... είναι κάπως δύσκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα