Ολγκα Πρόνινα: Τραγωδία με τη sexy μηχανόβια

17:20 3/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣκοτώθηκε η πιο εντυπωσιακή «καμικάζι» στο Instagram!Ολγκα Πρόνινα: Τραγωδία με τη sexy μηχανόβιαΠέμπτη, Αύγουστος 3, 2017 - 17:20

Η γυναίκα που κατάφερε να γίνει γνωστή στον κόσμο του Instagram χάρη στις παράτολμες όσο και αισθησιακές πόζες της πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού έμελλε τελικά να βρει τον θάνατο πάνω σε μια τέτοια. Η 40χρονη Ολγκα Πρόνινα, που ήταν γνωστή στο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα Monika9422, έχασε τον έλεγχο της μηχανής της και έπεσε πάνω σε έναν φράχτη στην πόλη Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας τη Δευτέρα.

Η Πρόνινα, που ήταν επίσης κομμώτρια, κατέληξε από τη σφοδρότητα των εσωτερικών τραυμάτων που υπέστη κατά την πρόσκρουση, η οποία έκοψε τη μηχανή της στα δύο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η καλλονή ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram χάρη στους επικίνδυνους χειρισμούς που έκανε πάνω στη μηχανή της, μια BMW S1000RR, την οποία καβαλούσε συνήθως με προκλητική περιβολή. Σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει κατά καιρούς εμφανίζεται να οδηγεί τη μηχανή της καθισμένη στο πλάι φορώντας ένα στενό φόρεμα που αποκάλυπτε τα πόδια της σε όλο τους το μεγαλείο και να στέλνει φιλιά στην κάμερα, ενώ αργότερα στέκεται όρθια στη μηχανή κουνώντας τους γλουτούς της. Οι Αρχές κάνουν έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν η Πρόνινα τραβούσε με κάμερα την ώρα που έχασε τον έλεγχο της μηχανής της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα