Ολέθρια σχέση!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟλέθρια σχέση!Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019 - 14:26

❱❱ Παντρεμένη με τρία παιδιά έκανε κόλαση τη ζωή νεαρού ασφαλιστή επειδή «τόλμησε» να τη χωρίσει

Εκτός από τον ύπνο του, λίγο έλειψε να χάσει και τη δουλειά του ένας 31χρονος ασφαλιστής, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την περίοδο στα δικαστήρια με την πρώην σύντροφό του!

Επί έξι ολόκληρους μήνες όταν χτυπούσε το τηλέφωνο στο γραφείο του φοβόταν ότι στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν η 40χρονη πρώην ερωμένη του και θα άρχιζε να ξεστομίζει

βρισιές και απειλές για να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, σε ένα ξέσπασμα θυμού, η «ερωτοχτυπημένη» γυναίκα δεν δίστασε να τη στήσει έξω από το σπίτι του ασφαλιστή με μία... καρτέλα αβγά και να του τα πετάει ένα ένα, τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ!

Τα όσα περιγράφονται στη μήνυση του επιτυχημένου στελέχους ασφαλιστικής εταιρίας θυμίζουν το σενάριο του γνωστού θρίλερ «Ολέθρια σχέση», με τον Μάικλ Ντάγκλας και την Γκλεν Κλόουζ. Σύμφωνα με τον 31χρονο, όταν γνώρισε την παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών τού είπε ότι περιμένει να εκδοθεί το διαζύγιό της. Ετσι, άρχισαν να βγαίνουν και γρήγορα αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια παθιασμένη σχέση. Για περίπου ενάμιση χρόνο το ζευγάρι έζησε έναν μεγάλο έρωτα, όμως η επιμονή της 40χρονης να συναντιούνται σε απόμερα μέρη, όπου δεν θα μπορούσε να τους δει κάποιο αδιάκριτο μάτι, άρχισε να βάζει σε υποψίες τον 31χρονο. Οταν ο ασφαλιστής ζήτησε από την ερωμένη του να συζήσουν και εκείνη αρνήθηκε, πείστηκε πια ότι η σύντροφός του δεν είχε σκοπό να χωρίσει τον άντρα της και της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Από τότε άρχισε ο εφιάλτης για τον νεαρό ασφαλιστή, καθώς, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, η απελπισμένη 40άρα δεν τον άφηνε ούτε λεπτό σε ησυχία. Οπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αρχικά η γυναίκα άρχισε να καλοπιάνει με ερωτόλογα και υποσχέσεις τον πρώην σύντροφό της και να τη στήνει κάτω από το σπίτι του για να του μιλήσει, ενώ του διεμήνυσε πως, αν δεν ξανασμίξουν, θα... κρεμαστεί έξω από την εταιρία του! Οταν, όμως, αντιλήφθηκε ότι αυτή η τακτική δεν πιάνει, ξεκίνησε τις απειλές. Οπως υποστηρίζει ο 31χρονος, επί ένα εξάμηνο το τηλέφωνό του στην ασφαλιστική όπου εργάζεται χτυπούσε ανά... δύο λεπτά, με αποτέλεσμα να γελοιοποιηθεί στον χώρο της εργασίας του!

«Θα σου κόψω τα πόδια»

Παράλληλα, η 40χρονη άρχισε να στέλνει στο κινητό τηλέφωνο του πρώην της απειλητικά μηνύματα του τύπου «Θα σε θάψω» ή «Θα σου κόψω τα πόδια», ενώ τηλεφωνούσε και σε συγγενείς και φίλους του, βρίζοντάς τον. Το «κερασάκι» στην τούρτα μπήκε όταν ο 31χρονος είδε έντρομος μία μέρα την άλλοτε αγαπημένη του να τρέχει με μία καρτέλα αβγά στα χέρια και να τα εκσφενδονίζει με αστραπιαία ταχύτητα στο παράθυρο του αυτοκινήτου του την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ!

Μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση και καθώς άρχισε να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή, ο 31χρονος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος της πρώην συντρόφου του, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητά να πάψει η 40χρονη να τον ενοχλεί και να μην τον πλησιάζει. Κατά την εκδίκαση της μήνυσης, η κατηγορουμένη υποστήριξε πως ό,τι έκανε το έκανε επειδή αγαπούσε τον 31χρονο, όμως δεν κατάφερε να συγκινήσει το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή. Την ίδια ώρα, αναμένεται η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Ο εντολέας μου, εκ της συμπεριφοράς της πρώην συντρόφου του, αναγκάστηκε να ζει σε ένα καθεστώς ύβρεων, απειλών και φόβου ως και για τη σωματική του ακεραιότητα. Η υποβολή μήνυσης και λήψης ασφαλιστικών μέτρων ήταν επιβεβλημένη λύση για την αποτροπή οιασδήποτε τυχόν άλλης μοιραίας έκβασης» δήλωσε ο συνήγορος του 31χρονου Αριστείδης Καραμπασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα