Ολα τα φλας στην όμορφη κόρη της Κωνσταντίνας!

SHOWBIZΟλα τα φλας στην όμορφη κόρη της Κωνσταντίνας!Πέμπτη, Δεκέμβριος 11, 2014 - 16:28

Είναι μελαχρινή και όμορφη σαν τη μαμά της! Η 18χρονη Χριστίνα, κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας Κωνσταντίνας και του οδοντιάτρου Βασίλη Δουκάκη, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό της μαμάς της και συγκέντρωσε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.


Το Χριστινάκι, όπως την αποκαλούν τα οικεία της πρόσωπα, σπουδάζει ναυτιλιακά σε γνωστό κολέγιο της Αθήνας, σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «Espresso», στο

πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχουν τα καλλιτεχνικά. «Η Χριστίνα παίζει πιάνο και τραγουδάει πολύ ωραία. Από μικρή παίρνει μέρος σε ψυχαγωγικές σχολικές εκδηλώσεις και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με το ταλέντο της. Κάποιοι λένε ότι το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά, αλλά η αλήθεια είναι πως η μαμά της ναι μεν δεν έχει αντίρρηση να ασχοληθεί με το τραγούδι, θέλει όμως πρώτα να τελειώσει τις σπουδές της» μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή.


Να προσθέσουμε ότι η Χριστίνα συνόδευσε τη μητέρα της σε γνωστό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Θεοφάνους και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν προσκεκλημένη του συνθέτη (στο παρελθόν ήταν μαέστρος σε ορχήστρες που τη συνόδευαν στα προγράμματά της) και πραγματικά τα πέρασε πολύ όμορφα. Μάλιστα κάποια στιγμή ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με τη Θεοδωρίδου -κάτι που συνέβη πρώτη φορά, αφού ποτέ ως τώρα οι δύο τραγουδίστριες δεν είχαν συναντηθεί σε πίστα ή σε κάποιο στούντιο- ξεσηκώνοντας τους θαμώνες που τις καταχειροκρότησαν γι' αυτή την εκτός προγράμματος κοινή εμφάνισή τους.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα