«Οκτόμπερφεστ» οργίων στο Μόναχο

ΚΟΣΜΟΣ«Οκτόμπερφεστ» οργίων στο ΜόναχοΤρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 20:51

❱❱ Την ώρα που χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν στο Μόναχο για να απολαύσουν μπίρα στο περιβόητο Οκτόμπερφεστ, οι «καλά πληροφορημένοι» προτιμούν να...

... περάσουν την είσοδο σε σχήμα αιδοίου του κρυφού φεστιβάλ του σεξ της πόλης. Πρόκειται για το Στοκετόμπερφεστ, στο οποίο οι συμμετέχοντες κάνουν σεξ σε κινηματογραφική αίθουσα παρακολουθώντας vintage πορνό ή παίζουν σεξουαλικά παιχνίδια.

Για να μπει κανείς στον χώρο του ανεπίσημου kinky φεστιβάλ πληρώνει εισιτήριο 60 ευρώ και φοράει μάσκα αλά «Μάτια ερμητικά κλειστά». Είναι δύσκολο να μην εντοπίσει κανείς την είσοδο, καθώς έχει σχέδιο γυμνής γυναίκας με ανοιχτά πόδια και οι επισκέπτες καλούνται να μπουν στο... αιδοίο της. Ενα τούνελ με σχεδιασμένα γυναικεία στήθη, όπως αποκαλύπτει η ρεπόρτερ της «Sun» Τζορτζέτ Κάλεϊ, η οποία επισκέφθηκε το Στοκετόμπερφεστ μαζί με τη φωτογράφο Ολίβια Γουέστ, οδηγεί σε κινηματογραφική αίθουσα. Στο δάπεδο δεκάδες κορμιά κάνουν σεξ σε διάφορες στάσεις, ενώ στην οθόνη έπαιζε πορνό της δεκαετίας του '70, το οποίο εναλλασσόταν με... ντοκιμαντέρ για τον «Κροκοδειλάκια» Στιβ Αϊρβιν.

Εξω από τον κινηματογράφο ημίγυμνοι ζογκλέρ διασκεδάζουν τον κόσμο, ενώ πολλοί τουρίστες παίζουν τον «τροχό της ατυχίας». Το παιχνίδι μοιάζει με τον «τροχό της τύχης», μόνο που οι παίκτες καταλήγουν γυμνοί ή ανταλλάσσουν εσώρουχα. Αλλοι προτιμούν το «κιόσκι των φιλιών», για να έρθουν κοντά με όποιον ή όποια «τούς γυαλίζει στο μάτι». Η ημέρα τελειώνει με άγριο σεξ σε μια από τις 2.000 σκηνές του φεστιβάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οκτόμπερφεστ, Μόναχο,oktoberfest, monacho