Οι Κένταλ και Κάιλι ντύνουν τον Νίνο!

SHOWBIZΟι αδελφές Τζένερ στο Μad Walk!Οι Κένταλ και Κάιλι ντύνουν τον Νίνο!Τρίτη, Μάρτιος 21, 2017 - 17:38

Ο Νίνο θα συμπράξει στη σκηνή του Mad Walk με τις αδερφές Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, αφού έκλεισε μια συνεργασία που θα συζητηθεί! Ο Ελληνας τραγουδιστής κατάφερε να συμφωνήσει με τα δύο πιο hot -αυτή τη στιγμή- κορίτσια της μόδας, τις αδερφές της Κιμ Καρντάσιαν,

φέρνοντας αέρα Λος Αντζελες στην καρδιά της Αθήνας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ο τρόπος που θα γίνει αυτό, βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που μπορεί να φαντάζεστε!

Η Κένταλ και η Κάιλι δεν θα έρθουν στη χώρα μας, αλλά επέλεξαν προσωπικά τον Ελληνα τραγουδιστή, ώστε να εμφανιστεί στη σκηνή-πασαρέλα του event που «παντρεύει» μόδα και μουσική, φορώντας δημιουργία του δικού τους brand, αφού δηλώνουν ενθουσιασμένες από το απαράμιλλο στιλ του. Αλλωστε, ο τραγουδιστής, ο οποίος μετράει ήδη 15 χρόνια στον χώρο της δισκογραφίας, είναι μία από τις πιο μυστηριώδεις προσωπικότητες της ελληνικής ποπ σκηνής.

Ετσι, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου ο Νίνο θα εμφανιστεί φορώντας tailor made κοστούμι του brand KENDALL+KYLIE, αφού οι ίδιες ζήτησαν από την ομάδα τους να ράψει ένα unique ρούχο για τον Ελληνα καλλιτέχνη. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έγιναν μέσω Skype και δεν διήρκεσαν πολύ, αφού η Κένταλ και η Κάιλι συμφώνησαν εξαρχής στο να είναι εκείνες που θα ντύσουν τον Νίνο. Μάλιστα, είπαν το «ναι» από την πρώτη κιόλας επικοινωνία που είχαν. Οι επαφές συνεχίζονται ακόμη, αφού τόσο ο τραγουδιστής όσο και το team του αμερικανικού brand θέλουν το αποτέλεσμα να είναι υψηλών προδιαγραφών, όπως θα άρμοζε σε έναν καλλιτέχνη του εξωτερικού.

Η Κένταλ και η Κάιλι είναι κόρες της Κρις Τζένερ και της Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους), και ασχολούνται με τον χώρο της μόδας η καθεμία από διαφορετική πλευρά. Η πρώτη είναι πλέον διεθνούς φήμης μοντέλο και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ενώ η δεύτερη έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά καλλυντικών. Το brand KENDALL+KYLIE διαθέτει κομψά ρούχα, με... τσιμπημένες τιμές, ενώ κυρίως στην Αμερική πωλούνται σαν... ζεστές τυρόπιτες, αφού οτιδήποτε υπογράφουν τα μέλη της οικογένειας γίνεται hit!

Μad WalkKendallKylieΝίνοΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα