Οι «Φύλακες» του Παναγίου Τάφου υποδέχτηκαν τον Ρίτσαρντ Γκιρ

SHOWBIZΠαρά το γεγονός ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει ασπαστεί τον βουδισμόΟι «Φύλακες» του Παναγίου Τάφου υποδέχτηκαν τον Ρίτσαρντ ΓκιρΤρίτη, Μάρτιος 14, 2017 - 13:18

Δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο έγινε ο χολιγουντιανός αστέρας Ρίτσαρντ Γκιρ την περασμένη Παρασκευή.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, παρά το γεγονός ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει ασπαστεί τον βουδισμό. Μάλιστα, μετέφερε στον Μακαριότατο την εκτίμηση και τον σεβασμό του Δαλάι Λάμα!

Ο κ. Θεόφιλος, ο οποίος τον ευχαρίστησε και αποκάλυψε

ότι έχει συναντηθεί με τον Δαλάι Λάμα στον παρελθόν, έκανε λόγο για τα στάδια της ορθοδόξου ασκήσεως: τη μετάνοια, τον εξαγνισμό, τον φωτισμό και τη θέωση.

Ο Μακαριότατος αναφέρθηκε, επίσης, στο βιβλίο του Ιωάννου Τληλ «I am Jerusalem», στο οποίο αποδεικνύεται ότι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων είναι ο διάδοχος των Πατριαρχών της Παλαιάς Διαθήκης, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ κ.λπ. Τόνισε, ακόμα, ότι ο Ναός της Αναστάσεως είναι το αγιότερο μνημείο της χριστιανοσύνης.

Ως ενθύμιο για την επίσκεψή του ο κ. Θεόφιλος έδωσε στον Ρίτσαρντ Γκιρ εικόνα της Θεοτόκου, εικόνα του Αγίου Κουβουκλίου, μετάλλιο των 2.000 ετών Χριστιανοσύνης και το έμβλημα «Φύλακες Τάφου» του Πατριαρχείου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα