Οι αποκαλύψεις, τα «φουγάρα» και η «βασίλισσα» Τζίτζι Χαντίντ

SHOWBIZΗ HOT ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣΟι αποκαλύψεις, τα «φουγάρα» και η «βασίλισσα» Τζίτζι Χαντίντ Τετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 14:29

Ανακούφιση για τα μάτια όσων παρακολουθούν τα διάφορα κόκκινα χαλιά των τελευταίων μηνών ήταν η βραδιά των βραβείων της Βρετανικής Βιομηχανίας Μόδας, όπου οι 4.000 καλεσμένοι έδωσαν, στην πλειονότητά τους, μαθήματα στιλ και κομψότητας.

Από τη Ναόμι Κάμπελ και την Κέιτ Μος, οι οποίες επέλεξαν το αυστηρό αλλά και επίσημο μαύρο, και κάπνιζαν συνέχεια έξω από την αίθουσα του Royal

Albert Hall, κοντά στις ειδικές σόμπες που είχαν στηθεί για να σπάνε την υγρασία του βροχερού Λονδίνου, μέχρι τη Νικόλ Σέρζινγκερ, η οποία άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό με την πολύ αποκαλυπτική φόρμα της, οι καλεσμένες έδειξαν πλήρη επίγνωση του καθήκοντος να τιμήσουν στιλιστικά τον θεσμό.

Σε ό,τι αφορά τα βραβεία, η Αμερικανίδα Τζίτζι Χαντίντ ανακηρύχθηκε διεθνές μοντέλο της χρονιάς και ο σχεδιαστής Αλεξάντερ Μακ Κουίν αναδείχθηκε στην καλύτερη βρετανική φίρμα του 2016. Η εταιρία του αναγορεύτηκε η καλύτερη βρετανική εταιρία, ενώ η Gucci απέσπασε τα βραβεία του επιχειρηματικού ηγέτη διεθνώς και του καλύτερου σχεδιαστή αξεσουάρ.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αλεσάντρο Μικέλε, ο οποίος ήταν ντυμένος σαν να είχε ξεπηδήσει από φωτογραφικό άλμπουμ της δεκαετίας του '70, με φλοράλ γυαλιστερό κοστούμι καμπάνα και μεγάλο παπιγιόν!

Ενθουσιώδεις αντιδράσεις

Πάντως, τις πιο ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού απέσπασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα βελούδινο σακάκι, για
να παραδώσει στον Ραλφ Λόρεν το βραβείο ξεχωριστού επιτεύγματος. Τα παιδιά του διάσημου ηθοποιού Γουίλ Σμιθ, ο Τζέιντεν και η Γουίλοου, πήραν το βραβείο των νέων ινδαλμάτων της μόδας, εξέλιξη που δεν ήταν και από τις πλέον αναμενόμενες.

Μια πλισέ φούστα μπορεί να μη φαντάζει ο ορισμός της στιλιστικής πρωτοπορίας, αλλά όταν τη φοράει ο Τζέιντεν, και μάλιστα στις φωτογραφίσεις της καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton, τότε αντιμετωπίζεται ως το απόγειο της καινοτομίας. Οσο για το βραβείο του λιγότερο αναμενόμενου καλεσμένου στα βραβεία, αυτό το έδωσε η «Telegraph» στον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον, που εμφανίστηκε φορώντας κλασικά μαύρα, από την κορυφή ως τα νύχια, με το χαρακτηριστικό παραμορφωτικό βάψιμο.

Οικογένεια με λαμπερή καριέρα στο μόντελινγκ

Μέσα σε μια αίθουσα γεμάτη σούπερ μοντέλα, η Τζίτζι Χαντίντ, δακρυσμένη, παρέλαβε το βραβείο του διεθνούς μοντέλου της χρονιάς. Φορώντας μια εντυπωσιακή ασημί φόρμα με την υπογραφή του οίκου Versace, και έχοντας ποζάρει νωρίτερα στο κόκκινο χαλί με τη μητέρα της Γιολάντα, η 21χρονη αναδείχθηκε νικήτρια σε μια κατηγορία που είχε εντυπωσιακά μοντέλα, μεταξύ των οποίων και την ίδια της την αδερφή, την Μπέλα.

Η Τζίτζι, πέρα από την πολύ ισχυρή παρουσία της στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, όπου διαθέτει 26.000.000 followers, έχει καταφέρει να κυριαρχήσει και στην πασαρέλα. Η παρουσία της στην επίδειξη μόδας του οίκου Bottegga Veneta στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αλλά και στη νέα κολεξιόν του Tommy Hilfiger έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές της. Επίσης, κατόρθωμα θεωρείται το γεγονός ότι στον χώρο δεν αντιμετωπίζεται ως η κόρη της Γιολάντα Χαντίντ, η οποία είχε επίσης μια λαμπερή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Οσο για τη χαμένη του βραβείου, την Μπέλα (φωτό αριστερά), αυτή μάλλον δεν ήταν και πολύ ικανοποιημένη από την εξέλιξη, αφού δεν παρέστη καν στη βραδιά.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα