Στη φυλακή γιατί ξυλοκοπούσε τον πατέρα του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή γιατί ξυλοκοπούσε τον πατέρα του!Τετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 12:33

Ποινή πέντε ετών χωρίς αναστολή επέβαλε προχθές το δικαστήριο σε 41χρονο από το χωριό Πορταριά του Πηλίου, ο οποίος χτύπησε άγρια και πέταξε τον 78χρονο από το σπίτι του ημίγυμνο στο κρύο

Σοκ προκαλεί η συμπεριφορά ενός 41χρονου στον ηλικιωμένο πατέρα του, που βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας να παραπατάει γεμάτος αίματα έξω από το σπίτι του στο χωριό Πορταριά του Πηλίου, βρεγμένος ως το κόκκαλο και φορώντας μόνο τα εσώρουχα, παρά το τσουχτερό κρύο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ουρλιαχτά, κραυγές πόνου και βρισιές σήκωσαν στο πόδι το χωριό τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι στις αυλές και στα μπαλκόνια τους!
Εκπληκτοι αντίκρισαν τον 78χρονο σε άθλια κατάσταση, ενώ η νύφη του ήταν σοκαρισμένη και ζητούσε από τους γείτονες να τρέξουν, φωνάζοντας «βοήθεια, ο γιος δέρνει τον πατέρα του πολύ άσχημα»!

Οπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος που μένει στο ισόγειο διώροφου σπιτιού είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό λόγω οικονομικών διαφορών με τον 41χρονο γιο του, που μένει στον πρώτο όροφο με τη νύφη του και τα δύο εγγόνια του.

Αν και ο δράστης (ο οποίος στο παρελθόν φέρεται ότι παρακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης και πλέον οδηγήθηκε στη φυλακή για τον βασανισμό του πατέρα του) είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι χτύπησε τον πατέρα του μόνο με τα χέρια του, ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι είχε σπάσει πάνω του και μια καρέκλα, ενώ στο τέλος πέταξε τον 78χρονο ημίγυμνο έξω από το σπίτι, αφού πρώτα τον έβρεξε με κρύο νερό!

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ο αστυνομικός που πήρε την κλήση και έτρεξε στο σπίτι συνέλαβε με τη διαδικασία του Αυτοφώρου τον 41χρονο, ο οποίος παραπέμφθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Οπως είπε, κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του μετακίνησαν τον 78χρονο σε πιο κεντρικό σημείο του χωριού για να μπορέσει να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

«Δεν ήξερα από πού να τον πιάσω» περιέγραψε στο δικαστήριο ο αστυνομικός και πρόσθεσε: «Το σπίτι είχε παντού αίματα από παλάμες, στα έπιπλα, στους τοίχους. Είναι αγρίμια και ο 41χρονος και ο πατέρας του!» τόνισε, επισημαίνοντας ότι και άλλες φορές έχει κληθεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Φασαρίες

Ο κατηγορούμενος δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καβγάδισε με τον πατέρα του, υποστηρίζοντας μόνο ότι ο 78χρονος έχει πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα ανά τακτά διαστήματα να έρχονται στα χέρια!
«Κάνει φασαρίες στο σπίτι και έχει χτυπήσει και τη γυναίκα μου» ισχυρίστηκε.
Τελικά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας και τον καταδίκασε σε φυλάκιση πέντε ετών χωρίς αναστολή, καθώς ήταν υπότροπος. Μετά τη δίκη ο 41χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα