Οι Yogi με τα κιλτ

14:07 6/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟι Yogi με τα κιλτΠέμπτη, Απρίλιος 6, 2017 - 14:05

Το βίντεό τους για το BBC της Σκοτίας έγινε viral, ενώ οι ίδιοι μετρούν χιλιάδες followers στο Ιnstagram, όπου προβάλλουν τις μεγάλες αγάπες τους: τα κιλτ, τη χώρα τους και τη yoga. Το 29χρονο μοντέλο Τρίσταν Κάμερον Χάρπερ και ο δάσκαλος της forest yoga Φίνλαϊ Γουίλσον έγιναν παγκοσμίως γνωστοί όταν αποφάσισαν να φορέσουν τις παραδοσιακές

σκοτσέζικες φούστες τους και να παρουσιάσουν μια σειρά από asanas της yoga, με φόντο όμορφα τοπία της Σκοτίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Βέβαια το πλάνο με τους δυο τους να στέκονται στο κεφάλι τους κάνοντας το γνωστό headstand, και τα κιλτ να αποκαλύπτουν τους καλογυμνασμένους γλουτούς τους (άλλωστε, οι περισσότεροι Σκοτσέζοι δεν φορούν εσώρουχο κάτω από τις φούστες τους) «εκτόξευσε» τη δημοφιλία τους και τα... γυναίκεια likes στα social media.

Στη Νέα Υόρκη

Βλέποντας την επιτυχία που είχε η πρώτη τους απόπειρα, οι δύο φίλοι ετοιμάζονται για τα γυρίσματα και δεύτερου βίντεο της «Kilted yoga», ενώ θα επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη από τις 5 έως τις 9 Απριλίου για να γιορτάσουν με τους εκεί θαυμαστές τους τη «NY Tartan Week».

Οπως ανακοίνωσε, ωστόσο, μέσα από τον δικό του λογαριασμό ο Φίνλαϊ, ο οποίος και είναι ο εμπνευστής και ο υπεύθυνος για τα βίντεο της «Kilted yoga» του BBC, θα «πετάξει» για Ισπανία στα μέσα Ιουνίου, ώστε να παραδώσει μαθήματα forest yoga σε όσους ενδιαφέρονται. Δεν γνωρίζουμε αν θα φοράει ή όχι το κιλτ του -αφού τότε θα έχει ανεβεί η θερμοκρασία-, ωστόσο αναμένεται... κοσμοσυρροή.

Οσο για τον Τρίσταν; Πριν από λίγους μήνες είχε πάρει μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, χωρίς να κερδίσει ωστόσο κάποιον τίτλο, ενώ τα καλοκαίρια περνάει κάποιες μέρες σε yoga centers του εξωτερικού, ώστε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα