Νέο άλμπουμ του (82χρονου) Πλέσσα με τον Μαργαρίτη και την Τζώρτζια!

13:49 6/4/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΝέο άλμπουμ του (82χρονου) Πλέσσα με τον Μαργαρίτη και την Τζώρτζια!Πέμπτη, Απρίλιος 6, 2017 - 13:47

Τι και αν έχει κλείσει τα 82 του χρόνια; Οταν πρόκειται για μουσική, ο Μίμης Πλέσσας γίνεται έφηβος, γεμάτος ενέργεια και δίψα για δημιουργία, με όρεξη να υλοποιήσει τις φρέσκες ιδέες του.

Κάπως έτσι αισθάνεται αυτόν τον καιρό, αφού ο σπουδαίος συνθέτης έχει μπει ήδη στο στούντιο με δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, τον Γιώργο Μαργαρίτη και την Τζώρτζια Κεφαλά,

τραγουδίστρια των Μπλε.

Οι δυο καλλιτέχνες συμμετέχουν στη νέα δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, σε μουσική δική του και σε στίχους του γνωστού δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου.

Μάλιστα, ο δημιουργός και οι τραγουδιστές κάνουν πρόβες στο σπίτι του, που βρίσκεται λίγο έξω από την Αθήνα, ενώ συνεχίζουν τη δουλειά τους στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα κομμάτια - ως επί το πλείστον, χασάπικα και ζεϊμπέκικα.

Επιθυμία πολλών ετών

Η Τζώρτζια ερμηνεύει δύο από τα καινούργια τραγούδια (είμαστε περίεργοι να ακούσουμε το ηχητικό αποτέλεσμα, που θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον), ενώ τα υπόλοιπα έχει αναλάβει ο Μαργαρίτης, ο οποίος μάλιστα επιθυμούσε να συνεργαστεί με τον Μίμη Πλέσσα εδώ και χρόνια - να που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Θα πρέπει να πούμε, πάντως, ότι ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης δεν επαναπαύεται ούτε έχει σταματήσει να δημιουργεί, αφού πριν από τη συγκεκριμένη -νέα- δισκογραφική δουλειά έκανε και αρκετές επανεκτελέσεις μεγάλων επιτυχιών του, που έχουν αγαπηθεί και έχουν γίνει διαχρονικά «κοσμήματα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ασχολείται, επίσης, με τη ζωγραφική και τη δημιουργία έργων με διάφορα υλικά, κάνει αρκετές live εμφανίσεις, όποτε εκείνος επιλέγει, ενώ είναι από τους λίγους που δίνουν το «παρών» σε καλλιτεχνικές πρεμιέρες και κοσμικές εκδηλώσεις, πάντα συνοδευόμενος από την πολυαγαπημένη του σύζυγο Λουκίλα Καρρέρ.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα