Οι VIPs «έριξαν άγκυρα» στα νησιά!

SHOWBIZΟι VIPs «έριξαν άγκυρα» στα νησιά!Δευτέρα, Αύγουστος 22, 2016 - 16:17

Διακοπές... διαρκείας κάνουν οι celebrities στα ελληνικά νησιά, με τη Μύκονο φυσικά να είναι ο βασικός πόλος έλξης.

Το ζευγάρι πάντως που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα τις προηγούμενες ημέρες ήταν η Ελενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας.

Αν και οι δυο τους είναι μαζί αρκετό καιρό, εξακολουθούν να αποφεύγουν να απαθανατιστούν στο ίδιο καρέ, με τους παπαράτσι να δίνουν... μάχη για μια κοινή φωτογραφία τους. Η εντυπωσιακή Ελενα ήταν εκείνη που λάτρεψε ο φακός, αφού η εμφάνισή της στην παραλία -έστω με το σορτσάκι της- πρωταγωνίστησε στο φωτογραφικό άλμπουμ της Μυκόνου.

Σε άλλο ντοκουμέντο την είδαμε με φούξια μπικίνι και γκρι φόρεμα παραλίας, ενώ ο Γιώρκας πότε στεκόταν διακριτικά δίπλα της και πότε απολάμβανε τη δροσιά της θάλασσας μόνος του.

Sexy μπικίνι

Από τις πιο ωραίες διακοπές έκανε φέτος η Ζέτα Δούκα, η οποία, έχοντας μαζί της την κορούλα της και τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, απόλαυσε τη μυκονιάτικη θάλασσα. Μαμά με τα όλα της -και το σέξι μπικίνι της- ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που είχε μαζί της τον έναν από τους δύο γιους της και μάλιστα για χάρη του σκαρφάλωσε και σε βράχια.

Σχεδόν μόνιμος κάτοικος Μυκόνου έχει γίνει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος, όταν δεν γλεντάει σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού, κάνει την ηλιοθεραπεία του στις κοσμικές πλαζ, ενώ φετινή... σταρ της Μυκόνου θα μπορούσε να ανακηρυχθεί η σούπερ καλλίγραμμη Ανθή Σαλαγκούδη.

Ωστόσο, εκείνη που μοίρασε... εγκεφαλικά ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου. Το μοντέλο -ή αλλιώς «Κορμί»- κάνει τους followers της στο Instagram να παραμιλούν, αφού ποστάρει «καυτές» φωτογραφίες από την παραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα