Τελευταίο «αντίο» στον Μενούνο!

SHOWBIZΤελευταίο «αντίο» στον Μενούνο!Δευτέρα, Αύγουστος 22, 2016 - 15:58

Μια ζεστή μέρα του Αυγούστου, μια μέρα που κανονικά θα έπρεπε να είναι γεμάτη από γέλια και φωνές, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Μενούνο οι αγαπημένοι του άνθρωποι, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Συγκεντρώθηκαν προχθές, Σάββατο, στο Νεκροταφείο της Νίκαιας, για να αποχαιρετήσουν τον πάντα χαμογελαστό ηθοποιό, που λάτρευε το θέατρο, τη ροκ

μουσική, αλλά περισσότερο και πάνω απ' όλα την αγαπημένη του Σμαράγδα, τη γυναίκα του, που στάθηκε στο πλευρό του ως την τελευταία στιγμή, τραγουδώντας του και ελπίζοντας πως όλα τελικά θα αποδεικνύονταν ένα κακό όνειρο.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Σπύρος Τσεκούρας και ο Αρης Τρουπάκης -κολλητοί φίλοι και συνάδελφοι του Δημήτρη- τον μετέφεραν στην τελευταία του κατοικία, ενώ ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο Νίκος Ορφανός, ο Χάρης Μαυρουδής, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Κώστας Φραγκολιάς (φορώντας μάλιστα μπλούζα της αγαπημένης μπάντας του ηθοποιού, των Whitesnake, όπως του είχε υποσχεθεί...), οι συμμαθητές του από τη Λεόντειο, ο κολλητός του φίλος Κωνσταντίνος Μπαλαγούρας, η Μαρία Κορινθίου και οι μουσικοί της ροκ μπάντας του ηθοποιού Beyond Recovery Νίκος Φάρκωνας, Γιώργος Αντωνόπουλος και Τάσος Παπακυριάκου, ήταν εκεί, μη μπορώντας να πιστέψουν όσα συνέβαιναν. Ηταν εκεί, όμως, και για να σταθούν δίπλα στη σύζυγό του Σμαράγδα, την οποία συνόδευαν οι γονείς της Γιάννης Θεόδοτος και Δέσποινα Καλασούντα, αλλά και η αδελφή της Ελευθερία. Η οικογένεια αντί στεφάνων ζήτησε να κατατεθούν τα χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Επιπλοκές

Ο Δημήτρης «έφυγε» την περασμένη Πέμπτη, στα 47 του χρόνια, καθώς οι επιπλοκές μετά τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος ήταν συνεχείς.

Οι γιατροί του κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα