Ο υπόνομος τους έβγαλε στις θυρίδες τράπεζας

17:56 6/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ υπόνομος τους έβγαλε στις θυρίδες τράπεζαςΤετάρτη, Φεβρουάριος 6, 2019 - 17:55

❱❱ Με κινηματογραφικό τρόπο «ποντικοί» κατάφεραν να μπουν στο χρηματοκιβώτιο τράπεζας του Βελγίου και να ξαφρίσουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε στις τραπεζικές θυρίδες

Οι κλέφτες χρησιμοποίησαν το δίκτυο υπονόμων της Αμβέρσας για να πλησιάσουν το χρηματοκιβώτιο, σκάβοντας συνολικά δύο τούνελ.

Ο συναγερμός της τράπεζας

BNP Paribas, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Het Laatste Nieuws», άρχισε να χτυπάει το μεσημέρι της Κυριακής. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν, βρήκαν την πόρτα του χρηματοκιβωτίου κλειστή. Ανοίγοντάς την ανακάλυψαν ότι άγνωστοι είχαν ανοίξει 20-30 θυρίδες και είχαν κλέψει το περιεχόμενό τους. Στο δάπεδο του χρηματοκιβωτίου εντόπισαν την τρύπα ενός τούνελ, το οποίο είχαν σκάψει οι δράστες.

Ερευνες

Το τούνελ κατέληγε στους αγωγούς των υπονόμων, οι οποίοι σε κάποια σημεία είχαν πλάτος μόλις 40 εκατοστών. Επειτα από έρευνες στην περιοχή η αστυνομία ανακάλυψε ότι οι κλέφτες μπήκαν στους αγωγούς των υπονόμων σκάβοντας τούνελ μήκους τεσσάρων μέτρων σε εγκαταλειμμένο υπόγειο της τράπεζας.

Η τράπεζα δεν ανακοίνωσε τι ακριβώς έκλεψαν οι δράστες, ενώ από το πρωί της Δευτέρας δεκάδες πελάτες της έσπευσαν έξω από το κτίριό της αγωνιώντας να μάθουν αν ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έπεσαν θύματα της κλοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα