Ο Θρυλέων & η «κόκκινη» Μενεγάκη

SHOWBIZΟ Θρυλέων & η «κόκκινη» ΜενεγάκηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 18, 2015 - 13:41

Πρώτη φορά στο γήπεδο πήγε η Ελένη Μενεγάκη και... γλυκάθηκε! Η παρουσιάστρια του Alpha πήρε τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και πήγαν... Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των ομίλων του

Champions League. Η Ελένη, ντυμένη απλά, με μαύρο παντελόνι και λευκή ριχτή μπλούζα, ενθουσιάστηκε τόσο με την ατμόσφαιρα του σταδίου που άρχισε να τουιτάρει μνημονεύοντας και την πιο φανατική ποδοσφαιρόφιλη συνεργάτιδά της, η οποία προφανώς την είχε προϊδεάσει για όλα αυτά που επρόκειτο να βιώσει στις κερκίδες.

«Α, ρε Ζαρίφη! Πόσο δίκιο είχες! Μέχρι κι εμένα μου ξέφυγαν κάτι κακά λογάκια. Πέρασα υπέροχα και θέλω πάλι!» έγραψε και συνόδευσε το tweet της με μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε με τον αδελφό της. Μετά το τέλος του αγώνα η Ελένη δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με τη μασκότ του Ολυμπιακού, τον Θρυλέοντα. Βέβαια αυτή η πρώτη φορά της παρουσιάστριας στο Καραϊσκάκη συνοδεύτηκε από ήττα με 0-3 του γηπεδούχου. Δεν θέλουμε ούτε κατά διάνοια να σκεφτούμε πως η Ελένη, που άφησε στο σπίτι τον Μάκη Παντζόπουλο, ήταν... μαυρόγατα για τους «ερυθρολεύκους»!

Keywords
Τυχαία Θέματα