Ο Τζάρεντ Λέτο θα μαγέψει στο Terra Vibe

SHOWBIZΟ Τζάρεντ Λέτο θα μαγέψει στο Terra VibeΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 18, 2015 - 13:24

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό live

Τι σχέση μπορεί να έχει ο... αιώνιος εχθρός του Batman, ο Joker, με τη μουσική και ποια δουλειά τον φέρνει στην Αθήνα

στις 30 Σεπτεμβρίου; Αν οι συγκεκριμένες ερωτήσεις σάς φαίνονται παράξενες, θα σας δώσουμε την απάντηση με πέντε λέξεις κι έναν αριθμό: Τζάρεντ Λέτο, 30 Seconds to Mars.

Από την Ελισσάβετ Κυρίτση

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, που θα ενσαρκώσει τον Joker στη νέα ταινία της Warner Bros με πρωταγωνιστές αντιήρωες της DC Comics και τίτλο «Suicide Squad», έρχεται στην Ελλάδα μαζί με την μπάντα του για να δώσουν ένα μοναδικό live στο Terra Vibe.
Βέβαια το άλλο θέμα που απασχολεί τους θαυμαστές του είναι με τι χρώμα μαλλιά θα εμφανιστεί στη σκηνή, αφού ο 44χρονος -αλλά πάντα έφηβος- performer δεν αφήνει σε ησυχία το κεφάλι του! Οι fans δεν ξέρουν ποτέ πώς θα τον αντικρίσουν: με ξανθά, πλατινέ, κόκκινα, φούξια ή ροζ μαλλιά, με μοϊκάνα ή με ξυρισμένο κρανίο; Μάλιστα για τον ρόλο του Joker τα έκανε... πράσινα, αφού δεν θέλησε να φορέσει περούκα.

Το κοινό γνώρισε καλύτερα τον Τζάρεντ Λέτο μέσα από τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο», στην οποία υποδυόταν έναν τοξικομανή. Το ταλέντο του ωστόσο είχε αρχίσει να συζητιέται νωρίτερα, αφού είχε πάρει μέρος σε σημαντικές δουλειές, μεταξύ αυτών τα φιλμ «Λεπτή κόκκινη γραμμή», «Μπαζίλ», «Fight club», «American Psycho» και «Girl, interrupted». Ωστόσο η πλήρης αναγνώριση των υποκριτικών ικανοτήτων του ήρθε με το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Dallas Buyers' Club», στην οποία ενσάρκωσε μια τραβεστί που έπασχε από AIDS, στο πλευρό του Μάθιου Μακόναχι, που πήρε κι εκείνος στα χέρια του το πολυπόθητο αγαλματάκι.

Αυτό που κάνει ελκυστικό ως καλλιτέχνη τον Τζάρεντ είναι οι πειραματισμοί του και η ενέργειά του, τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και πάνω στη σκηνή, αφού εκεί είναι που μεταμορφώνεται στον απόλυτο performer. Οσο για τις πεποιθήσεις του; Είναι δηλωμένος χορτοφάγος και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε παγκόσμιος πρεσβευτής της WWF. Υποστήριξε ανοιχτά -και θερμά- τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ συμμετέχει σε καμπάνιες υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Οι 30 seconds to Mars με το ρεκόρ εμφανίσεων

Τον Δεκέμβριο του 2011 οι 30 Seconds to Mars μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, αφού έκαναν -στο πλαίσιο του τουρ τους- 300 live εμφανίσεις πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Μέχρι πριν από ένα χρόνο πάντως είχαν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους. Εκτός από τον γεννημένο showman Τζάρεντ, που τραγουδάει και παίζει κιθάρα, στο συγκρότημα ανήκει και ο αδερφός του, ο Σάνον, ο οποίος μάλιστα έχει το παρατσούκλι Shanimal, λόγω του εκρηκτικού τρόπου με τον οποίο παίζει ντραμς. Την τριάδα συμπληρώνει ο κιθαρίστας, μπασίστας και βιολονίστας Τόμο Μιλίτσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα