Ο «Στίβεν» δεν την ικανοποίησε

ΚΟΣΜΟΣΟ «Στίβεν» δεν την ικανοποίησεΠέμπτη, Απρίλιος 26, 2018 - 17:48

❱❱ Κριτικός ερωτικών βοηθημάτων απογοητεύτηκε από τη «δοκιμή» νέας αντρικής κούκλας του sex

Πολύπειρη κριτικός βοηθημάτων σεξ, που έχει στο ενεργητικό της τη δοκιμή περισσοτέρων των 400 sex toys, αποφάσισε να δοκιμάσει την τελευταία λέξη της σεξουαλικής διέγερσης χωρίς σύντροφο με σάρκα και οστά, έναν κούκλο του σεξ, και η εξιστόρηση της εμπειρίας της είναι... σπαρταριστή.

Η δυσαρέσκεια της Βένους Ο' Χάρα, όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα της MirrorΟnline,

άρχισε από το ίδιο το αμπαλάζ, καθώς βρήκε το πακέτο τόσο μεγάλο που της θύμισε «φτηνό φέρετρο». Επίσης βρήκε άβολο ότι έπρεπε να συναρμολογήσει τον κούκλο και να τον βγάλει από το κουτί με τη βοήθεια άλλου ανθρώπου.

«Κατάλληλο για διείσδυση»

Ο «Στίβεν» είχε «στόμα που μπορείς να φιλήσεις, που είναι επίσης κατάλληλο για διείσδυση», ενώ ο ήχος του spanking στα «ανησυχητικά πεταχτά οπίσθιά του» ήταν πάρα πολύ όμοιος με αυτόν που κάνουν τα ανθρώπινα. Εκεί όπου θα έπρεπε να βρίσκεται το πέος του, η Ο' Χάρα βρήκε μια τρύπα, η οποία δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής ποικιλίας ομοιωμάτων φαλλών. Αυτός που βρήκε στο πακέτο τής φάνηκε πάρα πολύ μεγάλος, οπότε έβαλε έναν άλλον, από τη δική της συλλογή.

Οταν άρχισε να κάνει σεξ με τον «Στίβεν», το γεγονός ότι την κοίταζε το κενό βλέμμα του, που δεν είχε καμία έκφραση, την έκανε να νιώθει ότι κάνει σεξ με κάποιον που δεν τη θέλει. Χρειάστηκε να κλείσει τα μάτια της και να χρησιμοποιήσει ένα δικό της βοήθημα για να φτάσει σε οργασμό.
«Εκλεισα τα μάτια μου και μπήκα στο προσωπικό μου νοερό ρεπερτόριο ανθρώπινων φαντασιώσεων για να φτάσω σε οργασμό σε χρόνο μηδέν. Η οργασμική μου ανακούφιση ήταν διπλά ικανοποιητική, επειδή ήμουν χαρούμενη που η πιο ανατριχιαστική δοκιμή σεξουαλικού βοηθήματος είχε επιτέλους τελειώσει».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα