Beauty Secret: Αυτό είναι το μυστικό για τέλεια επιδερμίδα

Το όμορφο δέρμα δεν εξαρτάται από ένα πράγμα. Είναι θέμα γενετικής (ευχαριστούμε μαμά), θέμα της περιποίησης που του προσφέρεις και εννοείται θέμα διατροφής. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που οι ειδικοί θεωρούν πως είναι το μυστικό για το όμορφο δέρμα και αυτό είναι η απολέπιση!

Κάθε μέρα το δέρμα ανανεώνεται. Νέα κύτταρα γεννιούνται και παλιά πεθαίνουν. Αυτά τα παλιά που πεθαίνουν όμως δεν φεύγουν απευθείας από την επιφάνεια της επιδερμίδας… όχι! Μένουν εκεί και κάπως έτσι το δέρμα μας καταλήγει να μοιάζει θαμπό

και ακόμα χειρότερα, δεν απορροφά τα θρεπτικά συστατικά από τις κρέμες και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που του προσφέρουμε. Αυτό που μένει λοιπόν είναι η θαμπή όψη και ουσιαστικά τα χρήματά μας στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Η απολέπιση είναι η λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και όχι μόνο κάνει την όψη σου λαμπερή, όχι μόνο βοηθά τα προϊόντα σου να δράσουν αλλά αφήνει το δέρμα σου να αναπνεύσει και να ανανεωθεί γρηγορότερα. Βάλε λοιπόν την απολέπιση στην ζωή σου 2 φορές την εβδομάδα και θα δεις διαφορά. δεν το λένε μόνο οι ειδικοί, το λέω και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) που δεν είμαι από τις τυχερές που κληρονόμησαν τέλειο δέρμα!

Διάβασε ακόμα:

Αυτή η πασίγνωστη εταιρία καλλυντικών τρολλάρει τον Donald Trump στα social media

Φτιάξε το πιο εύκολο lip scrub EVER! EVER όμως…

Θες τέλεια επιδερμίδα; Η λύση είναι στα παρακάτω serum

Keywords
Τυχαία Θέματα