Ο Στέλιος Ρόκκος στο Cabaret Romeo!

18:31 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZCABARET ROMEO • ΑΝΟΙΞΗ 2016Ο Στέλιος Ρόκκος στο Cabaret Romeo!Τρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 18:31

Πλούσιος αναμένεται να είναι και την Άνοιξη 2016 ο νυχτερινός χάρτης της πόλης με πληθώρα επιλογών τόσο στις μεγάλες πίστες, όσο και στα live stages της Αθήνας.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας θα δώσουν

και πάλι το παρών στη νυχτερινή διασκέδαση και θα μας χαρίσουν αξεπέραστες στιγμές κεφιού, γεμάτες με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο σημερινές όσο και διαχρονικότερες. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξει και πάλι το live clubbing στην πόλη, ο πιο hot τρόπος διασκέδασης το τελευταίο διάστημα, που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό. Το Cabaret Romeo είναι ένας από τους χώρους που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με τις προδιαγραφές που απαιτεί ο εν λόγω τρόπος διασκέδασης και είναι πανέτοιμος για ακόμα μία σεζόν να φιλοξενήσει στη σκηνή του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας.

Σε λίγες μόλις μέρες στη σκηνή του θα ανέβει για πρώτη φόρα ένας καλλιτέχνης που μετρά χρόνια πορείας στα δρώμενα της μουσικής βιομηχανίας και έχει διανύσει χιλιόμετρα σε σκηνές και πίστες της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Ο λόγος φυσικά για τον Στέλιο Ρόκκο, που θα αναλάβει τη σκυτάλη του προγράμματος στο αγαπημένο στέκι, έπειτα από το τέλος των εμφανίσεων του Τόνι Σφήνου στη σκηνή του. Με πολύ ροκ διάθεση και αμέτρητες επιτυχίες στις αποσκευές του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα εγκαινιάσει την ανοιξιάτικη σεζόν στο μαγαζί, και θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Στέλιος Ρόκκος Cabaret Romeo θα είναι ένας από τους απόλυτους προορισμούς διασκέδασης την άνοιξη 2016, που θα εκτοξευθούν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ • CABARET ROMEOΑΝΟΙΞΗ 2016

Οι συστάσεις είναι κάπως περιττές για ένα τέτοιο όνομα, μιας και ο Στέλιος Ρόκκος βρίσκεται στη δισκογραφία αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις περισσότερο από δύο δεκαετίες. Μέσα σε αυτές, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που το ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Την φετινή σεζόν, επέστρεψε και πάλι στην σκηνή, που του ταιριάζει εμφανώς περισσότερο, μιας και το ύφος του ενέχει μία πιο ποπ και ροκ διάθεση. Έτσι, μπορεί τις προηγούμενες σεζόν να τον είδαμε στο πλευρό μεγάλων ονομάτων του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς και η Δέσποινα Βανδή, όμως, φέτος, μπαίνει ξανά στο τιμόνι του προγράμματος και μας ταξιδεύει με τις μοναδικές του επιτυχίες. Η αρχή έγινε το χειμώνα στην Αυτοκίνηση, και τώρα, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική από το Cabaret Romeo.

CABARET ROMEO • ΑΝΟΙΞΗ 2016

Εκεί που μέχρι πριν δύο χρόνια βρισκόταν το ιστορικό νυχτερινό κέντρο, Romeo, στην αρχή της λεωφόρου Ελληνικού, πλέον δεσπόζει ένα από τα πιο hot spot της πόλης συνεχίζοντας επάξια την μεγάλη πορεία του κέντρου στη νύχτα. Το Cabaret Romeo άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον περασμένο Μάιο και από την αρχή φάνηκε πως ήρθε για να μείνει, μιας και τη σκηνή του εγκαινίασε ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα, εκείνο της Έλλης Κοκκίνου με τους Onirama. Στη συνέχεια, τα ηνία του προγράμματος ανέλαβαν Νίνο και Λάμπης Λιβιεράτος, που έκλεισαν την πρώτη σεζόν ζωής του δημοφιλούς στεκιού με τον πιο απογειωτικό τρόπο. Και όπως έκλεισε το κέντρο, με την ίδια δυναμική, θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν. Η αρχή έγινε ήδη με τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος κάνει το καλύτερο lead in στη νέα περίοδο του stage. Cabaret Romeo Στέλιος Ρόκκος θα είναι εκεί να μας χαρίσουν τις πιο ξέφρενες, ανοιξιάτικες βραδιές.

Στέλιος ΡόκκοςCABARET ROMEOΑΝΟΙΞΗ 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα