Ο Παντελίδης, γκράφιτι στη στροφή του θανάτου

14:50 7/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Παντελίδης, γκράφιτι στη στροφή του θανάτουΤετάρτη, Φεβρουάριος 7, 2018 - 14:49

❱❱ Σχεδιάστηκε από street artist στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Γκράφιτι στην άσφαλτο για τον Παντελή Παντελίδη, ακριβώς στο σημείο όπου σκοτώθηκε! Ο street artist Fauesder, θέλοντας να δώσει ζωή εκεί ακριβώς που... μυρίζει ακόμη θάνατο, πάνω

στη μοιραία στροφή όπου ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία πνοή του στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, φιλοτέχνησε μια τεραστίων διαστάσεων εμβληματική προσωπογραφία του! Στόχος του; Να τιμήσει τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη! Μπροστά από το μικρό εικονοστάσιο στη μνήμη του ερμηνευτή, με τα δεκάδες αναμμένα φαναράκια, τα δεμένα στο σιδερένιο στηθαίο φρέσκα λουλούδια, τα δακρύβρεχτα γράμματα και τις αφιερώσεις, κούνησε δυνατά τις φιάλες των σπρέι του και ξεκίνησε το γκράφιτι. Ενα drone κατέγραφε από ψηλά τις μαύρες μακρόστενες γραμμές που αρχικά τραβούσε πάνω στον δρόμο, ωστόσο, όταν ξεκίνησε το «γέμισμα» των σχεδίων, μεμιάς πρόβαλλε το πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη. Η όψη του τραγουδιστή είναι θλιμμένη, το βλέμμα σκοτεινό και χαμηλωμένο, ενώ στα χείλη του δεν υπάρχει χαμόγελο. Και πώς όχι, άλλωστε, αφού «έφυγε» σε ηλικία 32 χρόνων, στην ωραιότερη στιγμή της ζωής και της καριέρας του.

Ο Fauesder μαζί με την ομάδα Up Drones άφησε την προσωπική «σφραγίδα» του στον παράλληλο δρόμο της Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, αδιαφορώντας για το αν θα πάρει καλές κριτικές ή αν θα γίνει viral στο διαδίκτυο. Επιθυμούσε να αποτίσει φόρο τιμής στον αγαπημένο του ερμηνευτή με ένα «δώρο» -έστω και μετά θάνατον- και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον χαμό του. Η οικογένεια του τραγουδιστή, θέλοντας να ευχαριστήσει τον ζωγράφο, «ανέβασε» το γκράφιτι στο διαδίκτυο. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook, ανέδειξε το έργο και τα likes ήταν αμέτρητα. Την ίδια ώρα, η Μίνα Αρναούτη, η οποία ήταν μία από τις συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το βίντεο από το YouTube που δείχνει όλη τη διαδικασία δημιουργίας του γκράφιτι, σχολιάζοντας: «Το σημείο που μισώ σε ολόκληρη τη γη…»

ΠαντελίδηςgraffitiΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα