Χαμός στην Αλβανία με το νέο ντουέτο του ΛΕ-ΠΑ

14:20 7/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ► Δείτε το βίντεοΧαμός στην Αλβανία με το νέο ντουέτο του ΛΕ-ΠΑΤετάρτη, Φεβρουάριος 7, 2018 - 14:19

❱❱ Ο ΛΕ-ΠΑ κάνει δεύτερη καριέρα στην Αλβανία! Με ένα νέο ντουέτο, με τον Αλβανό τραγουδιστή Devis Xherahu, στο τραγούδι του «Μ’ αγαπάς; Σ’ αγαπώ πολύ» ο Λευτέρης Πανταζής ξεσηκώνει το κοινό της γειτονικής χώρας.

Η «Espresso» επικοινώνησε

με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος μας μίλησε για τον συνάδελφό του αλλά και για τη συνεργασία τους που δημιουργεί... πανικό στην Αλβανία: «Τον Devis τον ξέρω πολύ καιρό. Τον είχα μαζί μου τρία χρόνια και συνεργαζόμαστε στην πίστα! Του έκανα και μία παραγωγή, σε τραγούδια που του γράψαμε ο Νίκος Καρβέλας, ο Σταμάτης Γονίδης κι εγώ. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πρώτο όνομα στην Αλβανία!» μας εξηγεί και συνεχίζει: «Κάναμε ντουέτο, μισό στα ελληνικά και μισό στα αλβανικά, το “Μ’ αγαπάς; Σ’ αγαπώ πολύ” και γυρίσαμε και νέο βιντεοκλίπ στην Αλβανία. Πήγα πριν από δύο εβδομάδες, γιατί με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού ήμουν καλεσμένος σε μια τηλεοπτική εκπομπή που κάνει 80% τηλεθέαση και προβλήθηκε το Σάββατο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν είναι το πρώτο ντουέτο του ΛΕ-ΠΑ με τον Devis ούτε η πρώτη φορά που πηγαίνει στη γειτονική χώρα. «Είχαμε κάνει λίγα χρόνια πριν ντουέτο και τον “Παπαγάλο”. Επίσης, μισό στα ελληνικά και μισό στα αλβανικά. Είχε τεράστια επιτυχία! Είναι “ύμνος” στην Αλβανία!» τονίζει ο καλλιτέχνης και προσθέτει ότι έχει δώσει και πολλές συναυλίες εκεί, ενώ τώρα συζητάει με τον Αλβανό συνάδελφό του να έρθει στην Ελλάδα για δουλειά. Για την ιστορία ο Devis, προτού γίνει μεγάλο όνομα στη χώρα του, είχε λάβει μέρος στο ελληνικό «Fame Story 4» το 2006.

ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα