Ο Ντεπ αντιμέτωπος με νέους μπελάδες

ΚΟΣΜΟΣΟ Ντεπ αντιμέτωπος με νέους μπελάδες Τετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 13:51

❱❱ Ακόμη μια δικαστική περιπέτεια πρόσθεσε στη... συλλογή του ο Τζόνι Ντεπ

Αυτή τη φορά αγωγή σε βάρος του ηθοποιού, ο οποίος κοντεύει να γίνει... μόνιμος κάτοικος δικαστηρίων, κατάθεσε ο υπεύθυνος για την επιλογή των τοποθεσιών όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας «City Of Lies», ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ντεπ τον γρονθοκόπησε τον Απρίλιο του 2017.

Ο 53χρονος ηθοποιός φέρεται ότι ήταν μεθυσμένος και εξαγριώθηκε όταν ο Γκρεγκ Μπρουκς τού είπε ότι θα έπρεπε να ολοκληρώσει

το γύρισμα μιας σκηνής, επειδή τελείωνε ο χρόνος για τον οποίο είχαν δεσμεύσει τον συγκεκριμένο δρόμο του Λος Αντζελες για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πηγή από την παραγωγή στην «Page Six», τη δεδομένη στιγμή ο Ντεπ βρισκόταν σε απόσταση μόλις 15 εκατοστών από το πρόσωπο του Μπρουκς φωνάζοντάς του: «Ποιος είσαι εσύ; Δεν έχεις το δικαίωμα!»

Οταν εκείνος τού απάντησε ότι κάνει απλά τη δουλειά του, ο Ντεπ φέρεται ότι του έριξε μπουνιά ουρλιάζοντας: «Θα σου δώσω 85.000 ευρώ για να μου ρίξεις μπουνιά εδώ και τώρα».

Το παραλήρημα του ηθοποιού συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που τον απομάκρυναν οι σωματοφύλακές του. Στην αγωγή αναφέρεται ότι η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα