Πήρε το δίκαννο και απείλησε τους γονείς και τη σύζυγό του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠήρε το δίκαννο και απείλησε τους γονείς και τη σύζυγό του Τετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 13:12

❱❱ Αρματωμένος μέχρι τα... δόντια ήταν ένας Πηλιορείτης, ο οποίος απείλησε τους γονείς και τη σύζυγό του με όπλο και εκρηκτικά!

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο χωριό Συκή, όταν ο 45χρονος άρχισε να καβγαδίζει για οικονομικά θέματα με τον πατέρα, τη μητέρα και τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.
Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν και η συζήτηση δεν άργησε να ξεφύγει, με φωνές και ύβρεις να εξαπολύονται απ' όλους.

Τότε ο 45χρονος κατελήφθη από

αμόκ, άρπαξε ένα δίκαννο που είχε μέσα στο σπίτι και ήταν ιδιοκτησίας του ηλικιωμένου πατέρα του και απείλησε τους άλλους τρεις ότι θα τους σκοτώσει, αν δεν σταματούσαν να μιλούν και δεν υπάκουαν σε αυτά που τους έλεγε!

Με εκρηκτικά

Για να τους τρομοκρατήσει ακόμα περισσότερο, τους απείλησε ότι θα τους τίναζε στον αέρα με εκρηκτικά! Οταν τελικά ηρέμησε, οι γονείς και η γυναίκα του πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι στις 5 τα ξημερώματα και συνέλαβαν τον 45χρονο, ενώ σε έρευνα που έκαναν στους χώρους του σπιτιού εντόπισαν κρυμμένη μία νάιλον συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα, πυροκροτητές και βραδύκαυστο φιτίλι.
Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα