Ο Νο1 serial killer όλων των εποχών

ΚΟΣΜΟΣΟ Νο1 serial killer όλων των εποχών Τρίτη, Οκτώβριος 8, 2019 - 16:04

❱❱ Ο 79χρονος Σάμιουελ Λιτλ ομολόγησε τους φόνους 93 ανθρώπων σε 35 χρόνια

Τον τίτλο του πιο... παραγωγικού serial killer στην ιστορία των ΗΠΑ απένειμε το FBI στον 79χρονο Σάμιουελ Λιτλ, ο οποίος ομολόγησε ότι διέπραξε 93 δολοφονίες στην τριακονταπενταετή «καριέρα» του.

Ο

Λιτλ εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 2014, όταν ομολόγησε τρεις ανθρωποκτονίες και καταδικάστηκε. Ωστόσο ο απολογισμός της δράσης του αποδείχτηκε πολύ πιο φρικιαστικός.

Από τότε έως σήμερα ο Λιτλ έχει ομολογήσει ότι διέπραξε 93 ανθρωποκτονίες, εκ των οποίων οι ομοσπονδιακές Αρχές έχουν επαληθεύσει τις 50. Το FBI θεωρεί ότι όλες οι ομολογίες του Λιτλ είναι αξιόπιστες, γι' αυτό δημιούργησε έναν ειδικό ιστότοπο, στον οποίο μπορεί κανείς να τις δει βιντεοσκοπημένες, μαζί με σκίτσα των θυμάτων που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

«Πολλοί από αυτούς τους θανάτους θεωρήθηκε αρχικά ότι οφείλονταν σε υπερβολική δόση, σε ατυχήματα ή σε αδιευκρίνιστα αίτια. Πολλά πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ» διευκρινίζει το FBI στο σάιτ.

Ο Αφροαμερικανός πρώην πυγμάχος, γνωστός επίσης με το όνομα Σάμιουελ Μακ Ντάουελ, συνελήφθη πρώτη φορά το 2012 σε κέντρο αστέγων στο Κεντάκι. Εκδόθηκε στην Καλιφόρνια, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούνταν για μια υπόθεση ναρκωτικών.

Εκεί δείγματα του γενετικού υλικού του επέτρεψαν στις Αρχές να τον συνδέσουν με τρεις υποθέσεις που δεν είχαν διαλευκανθεί, με συνέπεια να προσαχθεί σε δίκη και να καταδικαστεί το 2014 για τις δολοφονίες τριών γυναικών στο Λος Αντζελες το διάστημα 1987-1989.

Μελετώντας το παρελθόν, οι Αρχές εντόπισαν ένα «ανησυχητικό μοτίβο», που φάνηκε να τον συνδέει και με άλλους φόνους. Προσφέροντάς του ως αντάλλαγμα τη μετακίνησή του σε άλλες φυλακές, τον έπεισαν τελικά να ομολογήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα