Η νόσος του Crohn «χτύπησε» την... Αλίκη Παπουτσάκη

SHOWBIZΗ νόσος του Crohn «χτύπησε» την... Αλίκη ΠαπουτσάκηΤρίτη, Οκτώβριος 8, 2019 - 14:47

❱❱ Ο ρόλος της «Αλίκης» (μικρή φωτό) αρρώστησε την Κατερίνα Παπουτσάκη

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός, που παραδέχτηκε ότι την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Εχω ένα μυστικό» διαγνώστηκε με τη νόσο του Crohn, αλλά σε πρώτη φάση το ξεπέρασε.

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ζορίστηκα πολύ. Ήταν τραυματική περίοδος της ζωής μου» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Γενικά πηγαίνει κι έρχεται αυτό, έχει να κάνει κυρίως με την ψυχολογία. Αυτό προέκυψε τότε με

την “Αλίκη” και το ζόρισμα αυτό που είχα υποστεί και ήταν μια τραυματική περίοδος της ζωής μου. Και όταν τελείωσε όλη αυτή η άσχημη περίοδος, σταδιακά άρχισε να φτιάχνει, οπότε ήταν ξεκάθαρα ψυχοσωματικό» είπε, προσθέτοντας ότι η εν λόγω νόσος την ταλαιπωρεί αρκετά στο διατροφικό κομμάτι.

«Όταν βρεθώ σε καταστάσεις δύσκολες και στρεσογόνες, τότε ξαφνικά ξαναβγαίνει και όταν περάσει αυτή η περίοδος, μειώνεται...» εξήγησε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Να αναφέρουμε ότι η νόσος του Crohn είναι μια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, άγνωστης αιτιολογίας, η οποία προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου και αφορά αλλοιώσεις σε όλο το τοίχωμα του εντέρου, οδηγώντας σε απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Crohn, Αλίκη Παπουτσάκη,Crohn, aliki papoutsaki