Ο Μεδέιρος της Σπόρτινγκ στο «στόχαστρο» του ΠΑΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Μεδέιρος της Σπόρτινγκ στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΠέμπτη, Ιανουάριος 26, 2017 - 18:06

Φουλ επίθεση από τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» κάνουν μεγάλες προσπάθειες τις τελευταίες ώρες για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους.

Ενα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζεται ζεστά από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι του Γιούρι Μεδέιρος.

Ο 22χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και ενίοτε στο αριστερό και πίσω

από τον σέντερ φορ. Ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αποχωρεί από την Μποαβίστα, που τον έχει αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Προτεραιότητα του παίκτη είναι η παραμονή στην πατρίδα του.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του 30χρονου Πορτογάλου εξτρέμ Γιανίκ Ντιαλό, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρατσάμπουρι, αλλά και του Ούκρα της Αλ Φατάχ. Επίσης εξετάζεται ο 22χρονος Ισραηλινός επιθετικός μέσος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Ομρι Αλτμαν.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να πείσουν τους ανθρώπους της Ράντερς να παραχωρήσουν τον Μίκαελ Ισάκ.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 19χρονο Ερέρα από τη Βενεζουέλα. Στα αγωνιστικά, στα... πιτς παραμένουν οι Λέτο και Χουλτ (υποβλήθηκαν χθες σε θεραπεία), ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Μολέδο.

Στο μεταξύ, η Nova απάντησε στην «πράσινη» ΠΑΕ (μέσω εξωδίκου κατηγορούσε το συνδρομητικό κανάλι για μη καταβολή των οφειλομένων), τονίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι από τη μεριά της έχει τηρήσει όλες τις προβλεπόμενες οικονομικές υποχρεώσεις της προς τη Σούπερ Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα