Διπλωματική απάντηση Σαββόπουλου για την Πάολα

SHOWBIZΔιπλωματική απάντηση Σαββόπουλου για την ΠάολαΠέμπτη, Ιανουάριος 26, 2017 - 17:04

Τα ονόματά τους συνδέθηκαν από την ώρα που ακούστηκε ότι οι δύο καλλιτέχνες θα καθίσουν δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του «X-Factor» στον Σκάι και επιπλέον πληροφορίες τούς θέλουν να ετοιμάζουν συνεργασία σε αθηναϊκή μουσική σκηνή.

Ηταν επόμενο, λοιπόν, να πάρει θέση ο Διονύσης Σαββόπουλος για την Πάολα και την τοποθέτησή της σχετικά με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ωστόσο, ο τραγουδοποιός εξέφρασε διπλωματικά την άποψή του, ώστε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά που εξακολουθεί να καίει.

Ετσι, τη χαρακτήρισε «θαυμάσια», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με το ρεπερτόριό της. Ο θρυλικός Νιόνιος, ο οποίος βρέθηκε προχθές σε κεντρικό βιβλιοπωλείο για να συζητήσει με τον Χρήστο Χωμενίδη και να υπογράψει τα CD του, ρωτήθηκε από τον συγγραφέα για όσα είπε η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια για τον «Στελάρα».

«Είναι θηρίο στη σκηνή, κατά τα άλλα το ρεπερτόριό της δεν μου λέει τίποτα» είπε ο Σαββόπουλος, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Ασπα, ενώ μιλώντας για τον θρύλο του λαϊκού τραγουδιού είπε: «Ηταν ένας λαϊκός εκσυγχρονιστής, γιατί πρώτη φορά με τον Καζαντζίδη νομίζαμε ότι αυτά που λέει τα έχει πάθει ο ίδιος, ότι αυτός τα περνάει, γιατί μέχρι τότε όλοι οι μεγάλοι τραγουδιστές ήταν σαν αγάλματα, καθόντουσαν και έλεγαν το τραγούδι. Ο Καζαντζίδης είναι ο ίδιος το τραγούδι!».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα