Ο Μαυρίδης φόρεσε ροζ ποδιά

TV GOSSIPΟ Μαυρίδης φόρεσε ροζ ποδιάΤετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 19:26

❱❱ Παρέα με τέσσερις φίλους του φτιάχνει ομελέτα στο πρώτο επεισόδιο του «Beat Buzzer» που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Από τα σορτσάκια και τις αθλοπαιδιές του «Nomads» στις Φιλιππίνες με ροζ ποδιά μαγειρικής στο «Beat Buzzer» έτοιμος να χτυπήσει τα αβγά με το βούτυρο! Πόσο θέλει να μας... τρελάνει ο Θεσσαλονικιός με τα τατουάζ Γιώργος Μαυρίδης; Μάλλον πολύ, αν και το μαγειρικό εγχείρημά του είχε φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο tattoo artist, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την ταξιδιωτική εκπομπή «World party» με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και για τη λατρεία του στα ζώα και ιδιαίτερα στη δική του τετράποδη φίλη, τη σκυλίτσα του Μόλυ, την οποία έβγαλε πέρυσι μέχρι και στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Στο δρόμο», έχει -όπως φαίνεται- μεγάλη πορεία να διανύσει στην τηλεόραση και να πειραματιστεί σε διάφορες παραγωγές.

Οχι, αυτήν τη φορά δεν θα παρουσιάσει διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά στο πρώτο γύρισμα του τηλεπαιχνιδιού «Beat Buzzer» κάλεσε τους κολλητούς του, που τυγχάνει να είναι σεφ, σε μια ταράτσα για να φτιάξουν ομελέτα, και η «Espresso» εξασφάλισε τις σχετικές φωτογραφίες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης σηκώνει τα μανίκια και αρπάζει το τιμόνι για φιλανθρωπικό σκοπό στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι, που καταφτάνει δυναμικά στους δέκτες μας την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 23.00, στον ΑΝΤ1. Στο πρώτο επεισόδιο καλεσμένοι του παρουσιαστή θα είναι τέσσερις αγαπημένοι μάγειρες: Ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Τιμολέων Διαμαντής, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Σάββας Ληχανίδης θα κάνουν buzz με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Το παιχνίδι έχει ως εξής: Ο οικοδεσπότης και οι τέσσερις διαφορετικοί φίλοι του θα στριμώχνονται σε ένα αμάξι και θα αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις συνεπιβάτες θα πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Και μπορεί ως concept να μοιάζει κάπως με το τηλεπαιχνίδι «Τaxi Girl» με τη Βίκυ Σταυροπούλου, που παιζόταν για χρόνια στο Mega, αλλά ουσιαστικά έχει πολλές διαφορές. Ας πούμε, στο εν λόγω πρότζεκτ, αν οι συμμετέχοντες κάνουν λάθος, καλούνται να πάρουν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες εκτός αυτοκινήτου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα, τα οποία συμφώνησε να στηρίξει ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1. Κατά τ' άλλα, ο παρουσιαστής αυτή την εποχή διανύει την καλύτερη φάση της προσωπικής του ζωής, καθώς μέσα από τον ΑΝΤ1 μπήκε στη ζωή του η σύντροφός του, η γνωστή παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Νίκος Αναδιώτης τον κάλεσε στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια έκαναν μαζί διακοπές στη Χαλκιδική ανεβάζοντας φωτογραφίες τα σκυλάκια τους στο Instagram. Πλέον ο Γιώργος Μαυρίδης έχει αφήσει τη Θεσσαλονίκη και νοικιάζει διαμέρισμα στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είναι εξαιρετικά αγαπητός στο κανάλι του Αμαρουσίου και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι το 2019 θα παρουσιάσει το reality πολεμικών τεχνών και δράσης «Ninja warrior».

Keywords
Τυχαία Θέματα