Πλουσιόπαιδο και killer!

ΚΟΣΜΟΣΠλουσιόπαιδο και killer!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 18:40

❱❱ Γιος Ρώσου μεγιστάνα έδειρε μέχρι θανάτου σταρ ροζ ταινιών και τσάκισε στο ξύλο τέσσερις πόρνες

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ανθρωποκυνηγητό για να συλληφθεί ο «χρυσός γιος» μεγιστάνα εξαπέλυσε η ρωσική αστυνομία μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου πορνοστάρ και την επίθεση σε τέσσερις πόρνες.

Το κωδικό όνομα που έδωσαν οι αστυνομικοί στον 32χρονο Αντρέι Ντεμένκοφ, που υπήρξε διευθυντικό

στέλεχος της Gazprom, είναι «Κυανοπώγωνας», από το όνομα του πλούσιου πρωταγωνιστή ομώνυμου γαλλικού παραμυθιού ο οποίος ήταν φαινομενικά ευγενικός, αλλά δολοφονούσε τις συζύγους του.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο 69χρονος πατέρας του Αντρέι, Βάλερι Ντεμένκοφ, πήγε στο διαμέρισμα του γιου του στην Αγία Πετρούπολη, διότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Στην μπανιέρα βρήκε το πτώμα της 21χρονης Ολγκα Κούρντοβα και κάλεσε ασθενοφόρο, όμως η νεαρή ήταν ήδη νεκρή.

Η 21χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας, αφότου έγινε διάσημη στη Ρωσία πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό και στις αρχές του έτους είχε γεννήσει το πρώτο παιδί της. Πριν από το ραντεβού με τον Αντρέι είχε πει σε συγγενείς της ότι θα συναντούσε «τον άντρα που αγαπούσε».

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε χτυπηθεί στο σώμα της τουλάχιστον 100 φορές με ένα αμβλύ αντικείμενο και ότι ο δράστης προσπάθησε να την πνίξει στην μπανιέρα. Ο θάνατός της όμως δεν προήλθε από πνιγμό αλλά από ισχυρό χτύπημα που είχε δεχτεί στο κεφάλι. «Αναζητούμε έναν εγκληματία, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με κάποιον σαν τον Κυανοπώγωνα, τον πλούσιο άντρα του παραμυθιού» ανέφερε αστυνομική πηγή στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Επισήμως οι Αρχές προειδοποίησαν τις γυναίκες ότι ο Αντρέι Ντεμένκοφ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος λόγω του παρελθόντος του. Ο 32χρονος είχε κριθεί ένοχος για την απαγωγή φίλης του, την οποία κράτησε όμηρο σε διαμέρισμα όπου τη βασάνιζε επί τέσσερις ημέρες προτού αυτή καταφέρει να ειδοποιήσει τους γείτονες και αυτοί με τη σειρά τους την αστυνομία. Παρά την καταδίκη, ο Αντρέι αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε καταγγελίες ότι τον Ιούλιο ο 32χρονος επιτέθηκε σε τέσσερις πόρνες και τους έσπασε πλευρά και πόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα