Ο… Λάμπρος θέλει οικογένεια!

Θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς και οι θαυμάστριές του έχουν αυξηθεί ραγδαία από πέρσι, αφού υποδύεται τον δάσκαλο Λάμπρο Σεβαστό στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποφεύγει να αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπική του ζωή στις συνεντεύξεις του, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης που είχε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», δεν έκρυψε την επιθυμία του ν’ αποκτήσει οικογένεια, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί

σύντομα στον ήρωα που υποδύεται στη σειρά, καθώς παραμένει «κερί αναμμένο» στη φυλακισμένη Λενιώ Σταμίρη.

«Βέβαια και θα παντρευόμουν» είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον παρουσιαστή. «Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια, και τα χαζεύω πάρα πολύ στη σειρά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λιλιπούτειους ηθοποιούς του σίριαλ: «Στα καινούργια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά, όσο δύσκολο είναι λόγω του Covid-19 κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις, αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός… Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επόμενα επεισόδια, που πραγματικά… χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα