Ο Ιβάν «κούρεψε» με το ζόρι την Καινούργιου

SHOWBIZΟ Ιβάν «κούρεψε» με το ζόρι την ΚαινούργιουΔευτέρα, Νοέμβριος 26, 2018 - 13:08

❱❱ Πήγε για μαλλί (τηλεθέασης!) και βγήκε κουρεμένη, στην κυριολεξία! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναγκάστηκε να...

... κόψει τα πλούσια κατάξανθα μαλλιά της για να μην την κόψουν γενικώς από το νέο πρόγραμμα του Open.

Οπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» κουρεύτηκε με το ζόρι για να συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της

παρουσιάστριας του Alpha, η απόφαση της συναδέλφου της να αποχωριστεί τη μακριά χαίτη της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό καρέ ήρθε ως όρος στο νέο συμβόλαιό της. «Κάποια στιγμή ειπώθηκε και κυκλοφορούσε, και το λέγανε ότι της βάλανε όρο στο συμβόλαιο να κόψει τα μαλλιά της καρέ, για να είναι κλασάτη και φινετσάτη.

Την κούρεψαν με το ζόρι, δεν ήθελε η Κατερίνα να κόψει τα μαλλιά της. Λες και τώρα την καλή παρουσιάστρια την κάνει το μαλλί το κοντό, το μαλλί το ξανθό ή το μαλλί το μαύρο, ή το μαλλί μπούκλα. Είναι κοινό μυστικό. Αυτό το ήθελαν, επειδή θα άλλαζε το πρεστίζ του καναλιού, την πλήρωσαν τα μαλλιά της Κατερίνας...» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία.

Αναμένουμε εναγωνίως τη -σιωπηλή!- επιβεβαίωση ή διάψευση της Κατερίνας σε αυτό το ζήτημα, που καθόλου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί... τρίχες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιβάν, Καινούργιου,ivan, kainourgiou